Pacceri makaronai su kalafijoru ir pomidoru padažu

Šį kartą įdėja vakarienei kilo tiesiai nuo makaronų pakelio. Paprastai pacceri makaronus aš apvirus įdarau vištienos faršu ir kepu orkaitėje pomidorų padaže. Tačiau šį kartą seku pakelio receptu. Tiesa originale nenaudojamas faršas, o vietoj fetos naudojamas pecorino sūris. Taigi čia jau jūs galite išbandyti.

Reikia:

  • 300 g liesaus jautienos faršo;
  • 2 skiltelių česnako;
  • 500 ml skardinės luptų pomidorų;
  • 250 g pacceri makaronų;
  • 300 g kalafijorų;
  • petražolių;
  • fetos trupinėlių;
  • druskos;
  • juodų pipirų;
  • alyvuogių aliejaus;
  • citrinos sulčių.

Gaminam:

  1. Pjaustytą česnaką dedame į keptuvę su aliejumi. Tada sudedame faršą ir kepiname kol mėsa bus beveik iškepus. Tada supilame pomidorus iš skardinės, šakute sutriname pomidorus. Paverdame dar 10 min.
  2. Supjaustome kalafijorą, sudedame į verdantį vandenį ir paverdame 6 min, tada sudedame makaronus ir paverdame dar 10 min.
  3. Sudedame makaronus ir kalafijorą į padažą, išmaišome, apiberiame petražolėm ir apibarstome feta. Pateikiant apšlakstykite citrinos sultimis. Skanaus!
[the_ad_placement id=”h2-3-desktop”][the_ad_placement id=”h2-3-mobile”]


Parašykite komentarą