Sekite mus
Kotletų padaže receptas bet kokiam garnyrui. Labai skanu.
- Kalorijos 100 g: 116 kcal
- Porcijų skaičius: 4 asmenims
- Kada valgyti: pietūs
🙏 Mažas prašymas palikti komentarą. Noriu matyti tuos, kuriems patinka tai, ką darau. Tai man labai svarbu.
🍜 Ingredientai:
Kotletai:
- Bet kokios maltos mėsos – 450 g (naudojau jautieną);
- Sūris 35% – 50g;
- Česnakai – 3 skiltelės;
- Žalumynai – pagal skonį;
- Druska, prieskoniai (pipirų, paprikos mišinys).
Padažas:
- Pomidorų pasta – 90g /3 v.š.;
- Grietinė 10% – 60g/2 v.š.;
- Miltai – 40 g/2 v.š.;
- Šiltas vanduo – 350 ml;
- Druska, prieskoniai (pipirų mišinys).
👨🍳 Paruošimas:
- Kotletams sumaišykite maltą mėsą, žoleles, druską, prieskonius, gerai išmaišykite.
- Imame dalį faršo ir į centrą dedame gabalėlį sūrio, suformuojame kotletą (man gavosi 6 vnt.).
- Padažui inde sumaišyti miltus, pomidorų pastą, grietinę, druską, prieskonius ir įpilti šilto vandens (kad nesusidarytų iš miltų gumuliukai), vėl išmaišyti.
- Kotletus dėkite į kepimo indą (aš turiu 20 cm), užpilkite padažu ir pašaukite į iki 180 °C įkaitintą orkaitę 35-40 min.
Puikus garnyras būtų kietųjų kviečių makaronai, bulvių košė, virti dribsniai ar daržovių salotos.
[the_ad_placement id=”h2-3-desktop”][the_ad_placement id=”h2-3-mobile”]