Traškios santa maria tortilijos su jautiena ir daržovėmis

  • Paruošimas: 25 min
  • Porcijos: 4
Toks Santa Maria tortilijų patiekalas patiks visiems mėgstantiems Tex Mex virtuvę, nes jame susijungia visi patys geriausi jos skoniai. Receptas itin smagus, šiuolaikiškas, greitas ir patogus gaminti. Taip pat, savaime suprantama, be proto skanus. Tikrai patiks, jeigu įvairiausias mėgstate kesadilijas, takus, Nachos ir kitus Tex Mex skanėstus. Būtinai drąsiai mėginkite jau šiandien šį nuostabų receptą.

Receptui reikės:

  • malta jautiena: 400 gramų
  • Santa Maria Tako prieskonių mišinys: 3 valgomųjų šaukštų
  • Santa Maria Salsa padažas su daržovių gabaliukais: 3 valgomųjų šaukštų
  • pomidorai: 1
  • aisbergo salotos: pagal skonį
  • Santa Maria Didelės tortilijos: 4
  • Santa Maria Mažos tortilijos: 4
  • Santa Maria Sūrio skonio mirkomasis padažas: 4 valgomųjų šaukštų
  • Santa Maria Kukurūzų traškučiai su druska
  • graikiškas jogurtas: 4 valgomųjų šaukštų
  • aliejus

Paruošimas

  • Pradžioje ruošk jautienos – mėsos įdarą: keptuvėje iškepk maltą jautieną, berk prieskonių ir maišydamas kepk dar maždaug 60 sekundžių.
  • Tada pilk Salsa padažą ir išmaišyk.
  • Pomidorus supjaustyk kubeliais, o salotą supjaustyk juostelėmis.
  • Tuomet didelės tortilijos centre dėk ketvirtadalį mėsos įdaro palikdamas laisvus maždaug 3 centimetrų kraštelius.
  • Ant mėsos dėk sūrio padažą, ir visą šį centrą su įdaru apdėliok kukurūzų traškučiais.
  • Kukurūzų traškučius apšlakstyk jogurtu, dėk maždaug ketvirtadalį susmulkintų pomidorų ir salotos.
  • Įdarą uždenk maža tortilija, o laisvus didžiosios tortilijos kraštus užlankstyk į vidų.
  • Po to keptuvėje įkaitink šlakelį aliejaus, dėk tortiliją užlenktais kraštais žemyn.
  • Kepk apie 3 minutes ant vidutinės kaitros, tada apversk ir kepk dar maždaug 2 minutes.
  • Per tą laiką, kol tortilija kepa, tokiu pat būdu įdaryk kitą tortiliją. Labai patogu jas gaminti vieną po kitos, o ne visas kartu.
  • Patiek ir skanauk!


Parašykite komentarą