Tortilijų traškučiai su česnakais, prieskoniais ir sūriu

  • Paruošimas: 10 min
  • Gaminimas: 10 min
  • Porcijos: 4
Itin gardūs ir greit pagaminami traškučiai iš tortilijų (galima gaminti ir su lavašu). Ypatingai patinka tai, kad yra galimybė rinktis mėgstamus prieskonius ir improvizuoti pagal savo asmeninį skonį. 🙂 Sūris taipogi nėra privalomas, bet jis traškučiams suteikia labai gero pikantiškumo. Traškučių reikėtų neperkepti, nes kitaip jie bus kieti. Skaniausia būna tada, kai jie šiek tiek traškūs. Labai rekomenduoju pasigaminti. Pamėginkite jau šiandien!

Receptui reikės:

  • aliejaus: 2 valgomųjų šaukštų
  • česnako: 1 skiltelės (išspaudžiame spaudykle)
  • mėgstamų prieskonių: 1 arbatinio šaukštelio
  • tortilijų: 4 (arba lavašų)
  • fermentinio sūrio: gabaliuko

Paruošimas

  • Pradžioje aliejų, česnaką ir prieskonius sumaišyk.
  • Tada gautu mišiniu aptepk tortilijas ar lavašą, ant viršaus užbarstyk smulkiai tarkuotą sūrį (čia tinka sūresnis, sodresnio skonio sūris) ir sukarpyk į trikampius.
  • Vienu sluoksniu sudėk į kepimo skardą ir kepk iki 200 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug 10 minučių, kol gražiai apskrunda.
  • Patiek ir skanauk!

1 komentaras apie “Tortilijų traškučiai su česnakais, prieskoniais ir sūriu”

Average
5 Based On 1

Parašykite komentarą