Vištienos suktinukai su morkų ir sūrio įdaru
Suktinukai su rudos spalvos plutele ir oranžinės spalvos morkų įdaru puikiai tiks kiekvienai dienai ar net kalėdoms.
Kaip teisingai, skaniai farširuoti ir įdaryti maisto produktus?
Suktinukai su rudos spalvos plutele ir oranžinės spalvos morkų įdaru puikiai tiks kiekvienai dienai ar net kalėdoms.
Tai labai lengvas patiekalas , tiems kurie prisižiuri figūrą arba yra vegetarai. Šį patiekalą prieš kelis metus pamačiau vienoje kulinarinėje knygoje – man kaip grikių megėjai buvo privaloma jį išbandyti! Pabandžiusi iškart pamėgau šį derinį. Geriausia rinktis mažesnes cukinijas šiam patiekalui, taip įdarytos jos bus neištižusios ir atrodys labai gražiai patiekant. Jos gali būti naudojamos … Skaityti toliau
Šį receptą man parodė sesuo ir jis man iškart patiko! Kai svečiavausi pas ją ji mane pavaišino šiuo patiekalu… ilgam įstrigo jis mano galvoje! Galvoju – kaip apie tai nepagalvojau seniau? Žinoma gamindama šiektiek patobulinau pagal save! 😄 kol dar yra cukinijų kviečiu ir jus išbandyti! Ingredientai: 2 nedidelės cukinijos; 300 g kalakutienos faršo; 2 … Skaityti toliau
Gal ir ne pats geriausiai atrodantis patiekalas, bet tikrai nereikia apsigauti išvaizda, nes tikrai labai skanu. Jei jau kada buvote Turkijos turguje (ne turistiniame) arba kokioje ekologiškais produktais prekiaujančioje mažytėje parduotuveje, arba kokiame kaimo prekemis prekiaujancioje parduotuvėlėje, tai tikrai matėte kabaliuojančias suvertas džiovintas paprikas, baklažanus ar cukinijas. O juk visgi dar žiema, tai kada jei … Skaityti toliau
Net pačiai sunku patikėti, kad vis dar nebuvau įdėjusi į savo tinklaraštį šio recepto. Baklažanus šią vasarą labai jau dažnai valgom, net nežinau kodėl. Jau prisižadu, kad nerašysiu ir negaminsiu jų, bet va vis atsiranda jų vienas kitas kilogramas namuose, tai imu ir gaminu, nes negi išmesi gerą daiktą. Kartais net pagalvoju, ką aš valgydavau … Skaityti toliau
Žemaičių blynus su grybais reikia patiekti karštus, iškart po paruošimo. Tai išbaigtas patiekalas, kuriam nereikia mėsos priedų.
Jūsų dėmesiui: Škotiški Kiaušiniai Ingredientai: Kiaulienos Faršas – 500 g; Džiuvėsėliai; Kiaušiniai (Skystai Virti) – 6 vnt.; Kiaušiniai (Žali) – 3 vnt.; Petražolės; Druska – 1 a.š.; Pipirai – 0,5 a.š.; Granuliuoti Česnakai – 0,5 a.š.; Chmeli Suneli – 0,5 a.š. Gaminimo eiga Minkštai išsiverdame kiaušinius (verdame 6 min.). Susismulkiname petražoles. Į faršą dedame susmulkintas … Skaityti toliau
Kadangi vištienos filė po terminio apdorojimo yra gana sausas produktas, tad būtina žinoti specialias paslaptis ir tam tikrus jos paruošimo būdus. Kaip iškepti skanią vištienos krūtinėlę? Kad ji būtų kuo sultingesnė ir švelnesnė. Šiam receptui panaudosite minimalų ingredientų kiekį. Vištienos sultingumą suteikia sūris. Minkštas kreminis sūris sumaišomas su šviežiais špinatais, mišinys išdėliojamas vištienos filė gabalėliuose. … Skaityti toliau
Šiandien šeimai pietums norėjau pagaminti, ką nors tokio lietuviško ir paprasto. Mintis kirbėjo apie zrazus. Šiek tiek pridėjau nuo savęs, bet per daug nenutolau. Ir gavosi labai skanūs kiaulienos sprandinės suktinukai su faršu ir džiovintų baravykų, bei daržovių įdaru. Skubu receptu dalintis su jumis. Porcijos: 6 Užtruksite: apie 1 val. Ingredientai: 6 sprandinės pjausniai; Žiupsnis … Skaityti toliau
Kiaušiniai, įdaryti krevetėmis, tai jau yra kažkas daugiau nei banalus užkandis, kurį galima patiekti ant stalo kiekvieną dieną.
Apetitą keliantys įdarytų kiaušinių deriniai su grybais, žuvimi, kumpiu, sūriu ir kt.
Tai generalinė repeticija prieš Kalėdas. Tikrai žinau, jei ne šitoms, tai kitoms Kalėdoms tikrai kepsiu taip paruoštą antį.