Žemaičių blynai su grybų įdaru
Žemaičių blynus su grybais reikia patiekti karštus, iškart po paruošimo. Tai išbaigtas patiekalas, kuriam nereikia mėsos priedų.
Žemaičių blynus su grybais reikia patiekti karštus, iškart po paruošimo. Tai išbaigtas patiekalas, kuriam nereikia mėsos priedų.
Jūsų dėmesiui Leono Žemaičių blynai ant griliaus. Ingredientai: Blynams Bulvės – 1 kg; Kiaulienos faršas – 400 g; Grybai (kokius mėgstate); Svogūnas – 1 vnt.; Kiaušinis – 1 vnt.; Morka – 1 vnt.; Miltai – 2-3 v.š.; Krakmolas – 1 v.š.; Džiuvėsėliai; Druska – 1 a.š.; Pipirai – 0.5 a.š. Padažui Sviestas – 50 g; … Skaityti toliau