Kiauliena, aviena ir paukštiena
| Viščiuko krūtinėlė su kaulu | 45 min |
| Viščiuko kulšis | 45 min |
| Viščiukas, 1400 g | 1 ½ valandos |
| Kumpio mėsos kepsnys, ¾ kg | 50 min |
| Avies koja , 1 ½ kg | 1 ½ valandos |
| Sprandinės filė, 1 ½ kg | 1 ¾ valandos |
| Kiaulienos sprandinė su luobele ir be kaulų, 2 kg | 1 ½ valandos |
| Šonkaulių kepsnys, 1 ½ kg | 1 ½ valandos |
| Avienos nugarinė, 2 ½ kg | 1 ½ valandos |
| Visa kalakuto krūtinėlė | 50 min |
| Kalakuto kulšis | 50 min |
Jautiena (kepimo trukmė po apskrudinimo keptuvėje ar puode)
| Kiuvetė, 1 kg | 40-60 min |
| Bifšteksas iš filė, 1 kg | 1 valanda |
| Antrekotas be kaulų, 1 ¾ – 2 kg | 1 ½ – 2 valandos |
| Antrekotas su luobele ir šlaunele, 3 kg | 2 -2 ½ valandos |
| Jautienos kepsnys, vidinė šlaunis, ¾ – 1 kg | 1 valanda |
| Jautienos pasturgalio mėsa, ¾ – 1 kg | 40-60 min |
| Mentė su kaulu, 1 kg | 2 ½ valandos |
| Jautienos filė, 1 kg | 45-60 min |
| Nugarinė, ¾ kg | 30 min |
Veršiena (kepimo trukmė po apskrudinimo keptuvėje ar puode)
| Vidinė šlaunis, vidutinio riebumo, 1 kg | 1 valanda |
| Filė su riebalais ir kaulu, 3 kg | 1 -1 ½ valandos |
| Filė su riebalais, be kaulų, 1 kg | 1 valanda |
| Mentė su kaulu, 1 kg | 1 ½ – 2 valandos |
| Veršio filė, ¾ – 1 kg | 45 min |
| Nugarinė, ¾ kg | 30 min |
| Veršienos filė bifšteksas, ¾ – 1 kg | 45-60 min |
| Veršienos pasturgalio mėsa, ¾ – 1 kg | 30 – 40 min |
| Sisäfilee, ¾ kg | 30 min |
Vidutinė kepimo trukmė puode po apskrudinimo
| Mėsa | |
| Viščiukas, 1400 g | 50-75 min |
| Viščiuko krūtinėlė su kaulu | 40 min |
| Jautienos filė (įskaitant apskrudinimo trukmę) | 35 min |
| Kiaulienos medalionai, apie 350 g | 20-25 min |
| Kiaulienos nugarinė, apie 450 g | 15 min |
| Avienos mentė | 1 ½ valandos |
| Visa kalakuto krūtinėlė | 45 min |
| Veršienos kepsnys, 1 kg | 1 ¼ valandos |
Vidutinė virimo trukmė
| Daržovės | |
| Šparagai | 3-4 min |
| Žalios pupelės | 10 min |
| Supjaustytos morkos | 5-10 min |
| Visas žiedinis kopūstas | 15 min |
| Kukurūzų burbuolė | 5-7 min |
| Lapinis kopūstas | 15-20 min |
| Nesmulkintas poras | 10-20 min |
| Bulvės | 15 -30 min |
Vidutinė virimo trukmė
| Mėsa | |
| Jautiena, 2 kg | 2 ½ valandos |
| Veršiuko liežuvis | 2 – 2 ¼ valandos |
| Viščiukas | 1 valanda |
| Višta | 2 – 3 valandos |
| Rūkyta kiaulienos nugarinė | 45 min |
| Kiaulienos šoninė su raumenų sluoksneliais (sūdyta arba nesūdyta) | 1 valanda |
| Veršiena, 2 kg | 1 ½ – 2 valandos |
| Porsaan suikaleet, suolattu tai suolaton | 1 tunti |
Vidutinė virimo trukmė
| Žuvis | |
| Menkė | 15-20 min |
| Vėjažuvė | 10-12 min |
| Silkė | 10-12 min |
| Skumbrė | 10-12 min |
| Plekšnė, upinė plekšnė ar panaši žuvis | 10-12 min |
| Lašiša | 20-30 min |
| Upėtakis | 8-10 min |
| Otas ar panaši žuvis | 20 -30 min |
