Ką pagaminti?
Ką pagaminti iš apelsinų?
Apelsinai – ne tik labai skanūs, bet ir naudingi mūsų organizmui. Nežinote ką pasigaminti iš apelsinų? Siūlome 4 receptus. Apelsinų traškučiai Apelsinus supjaustome plonai, labai aštriu peiliu, dedame į džiovyklę arba ant kepimo skardos, kuri padengta kepimo popieriumi. Galite šiek tiek patepti cukraus sirupu, į kurį įdėkite ant peilio galiuko cinamono – bus saldūs traškučiai … Skaityti toliau
Ką pagaminti iš kokoso pieno?
Kokoso pienas užkariavo mūsų širdis kartu su tajų virtuve, kurioje jis labai populiarus. Ir tada jis prasiskverbė į kitas, labiau pažįstamas maisto gaminimo ir patiekalų sritis, išstumdamas įprastą karvės pieną.
Ką pagaminti iš bulvių?
Bulvių tėvynė – Pietų Amerika, o tiksliau – aukštieji Andai. Inkų valstybėje jos sudarė maisto pagrindą. Į Europą bulvės pateko po Kolumbo kelionių. Pirmos svarbesnės žinutės apie “miltingas bulves” atsirado 1573 metais. Šie metai ir laikomi bulvių atvežimo į Europą data.
Ką pagaminti iš faršo?
Šiuolaikinėje virtuvėje labiausiai paplitęs mėsos produktas yra malta mėsa, liaudyje vadinama faršų.