Ką pagaminti iš kokoso pieno?
Kokoso pienas užkariavo mūsų širdis kartu su tajų virtuve, kurioje jis labai populiarus. Ir tada jis prasiskverbė į kitas, labiau pažįstamas maisto gaminimo ir patiekalų sritis, išstumdamas įprastą karvės pieną.
Kokoso pienas užkariavo mūsų širdis kartu su tajų virtuve, kurioje jis labai populiarus. Ir tada jis prasiskverbė į kitas, labiau pažįstamas maisto gaminimo ir patiekalų sritis, išstumdamas įprastą karvės pieną.
Bulvių tėvynė – Pietų Amerika, o tiksliau – aukštieji Andai. Inkų valstybėje jos sudarė maisto pagrindą. Į Europą bulvės pateko po Kolumbo kelionių. Pirmos svarbesnės žinutės apie “miltingas bulves” atsirado 1573 metais. Šie metai ir laikomi bulvių atvežimo į Europą data.
Šiuolaikinėje virtuvėje labiausiai paplitęs mėsos produktas yra malta mėsa, liaudyje vadinama faršų.