Žemaičių blynai su virta mėsa ir svogūnais

Žemaičių blynai su virta mėsa ir svogūnais

Paruošimas: 30 min Gaminimas: 20 min Porcijos: 10 Žemaičių blynai – tai tradicinis lietuviškas patiekalas, kilęs iš Žemaitijos regiono, garsėjantis savo unikaliu skoniu ir sotumu. Šie bulviniai blynai su mėsa ir svogūnais yra puikus pasirinkimas tiek kasdieniams pietums, tiek šventiniam stalui. Jų traški išorė ir sultingas įdaras sužavės kiekvieną. Galimos ingredientų alternatyvos: Mėsa: Vietoje kiaulienos … Skaityti toliau

Leono Žemaičių blynai ant griliaus

Leono Žemaičių blynų ant griliaus receptas

Jūsų dėmesiui Leono Žemaičių blynai ant griliaus. Ingredientai: Blynams Bulvės – 1 kg; Kiaulienos faršas – 400 g; Grybai (kokius mėgstate); Svogūnas – 1 vnt.; Kiaušinis – 1 vnt.; Morka – 1 vnt.; Miltai – 2-3 v.š.; Krakmolas – 1 v.š.; Džiuvėsėliai; Druska – 1 a.š.; Pipirai – 0.5 a.š. Padažui Sviestas – 50 g; … Skaityti toliau