Kalmarų žiedai tešloje

Kalmarų žiedai tešloje

Patiekalai iš kalmarų yra lengvai paruošiami ir turi puikų skonį. Dažniausiai šios jūros gėrybės naudojamos salotoms ir pagrindiniams patiekalams ruošti. Tačiau užkandžiai iš kalmarų yra ne mažiau skanūs. Siūlome kalmarų žiedų tešloje receptą. Ingredientai: Kalmarai – 500 g; Kiaušiniai – 1 vnt.; Pienas – 3 v.š.; Druska – 1/3 šaukštelio; Malti juodieji pipirai – 1/4 … Skaityti toliau

Kiek kepti krevetes?

Kiek kepti krevetes

Krevetės yra skanus ir sveikas maisto produktas. Jos naudojami sriuboms, salotoms, picoms, risotto gaminti. Taip pat krevetes galima patiekti kaip atskirą patiekalą. Toks užkandis alui yra tiesiog nepakeičiamas.

Kiek virti midijas?

Kaip ir kiek laiko reikia virti midijas

Midijos yra vienas populiariausių delikatesų, tačiau jas reikia tinkamai išvirti, kad išlaikytų skonį ir maistinę vertę. Vienas iš paprasčiausių būdų – virti puode.