Brusketa – bruscetta su chorizo dešra, mini pomidoriukais ir parmigiano

  • Paruošimas: 20 min
  • Porcijos: 4
Tokios brusketos su chorizo dešra ir vyšniniais pomidorais labai tinka tada, kai nesinori daug valgyti ir norisi tiesiog kažkokio užkandžio prie vakarinio filmo ar serialo. Tiesiog žiūri ir labai skaniai užkandžiauji. Žinoma, kuo idealiausiai tinka ir didesniam vakarėliui, kai susirenka daugybe žmonių. Esu jas ruošusi ir naujųjų šventei, tai nuo stalo pradingo vienos iš pačių pirmųjų. Tad labai drąsiai rekomenduoju pasigaminti ir Jums šį patiekalą. Mėginkite! 🙂

Receptui reikės:

  • čiobata arba bagetė
  • chorizo dešra
  • mini pomidoriukai
  • česnakas: kelių skiltelių
  • parmigiano sūris
  • balzamikas
  • alyvų aliejus
  • druska
  • pipirai

Paruošimas

  • Pirmiausia čiabatą ar bagetę paskrudink įkaitusioje keptuvėje ant šlakelio alyvų aliejaus, perbrauk česnako skiltele.
  • Tada atskirai paskrudink chorizo pjaustytą griežinėliais ir dėk ant riekelių, šalia dėk pasmulkintus pomidoriukus, šlakstyk balzamiko, užtarkuok parmigiano ir berk pipirų bei vos vos druskos.
  • Patiek ir skanauk!

1 komentaras apie “Brusketa – bruscetta su chorizo dešra, mini pomidoriukais ir parmigiano”

Average
5 Based On 1

Parašykite komentarą