Riešutinė bulvių košė

Riešutinė bulvių košė

Norint eilinę šeimos vakarienę ar pietus paversti švente, reikia išleisti daug pastangų ir pinigų. Tačiau tai ne visai tiesa. Kartais vienas mažas „ingredientas“ gali suteikti ypatingų spalvų kasdieniams patiekalams. Be patrauklaus skonio, pinijos riešutas turi imunitetą stiprinančių savybių. 4 porcijos Ingredientai: 600 g nuskustų bulvių; 80 ml pieno; 25 g sviesto; 50 g kedrinių pinijų; … Skaityti toliau

Gurmaniškoji bulvių košė

Gurmaniškoji bulvių košė

Pasigaminkite neįprastą garnyrą iš įprastų ingredientų, išvirdami bulves su raudonaisiais kopūstais ir sutrinkite jas su sviestu. Jūsų garnyras įgaus purpurinį atspalvį ir gausis ne tik skanus, gražus, bet ir sveikas, kupinas skaidulų. Violetinė bulvių košė bet kurią vakarienę pavers šventine. Taip pat puiki idėja sveikomis daržovėmis maitinti vaikus. 4 porcijos Ingredientai: 300 g raudongūžio kopūsto; … Skaityti toliau

Paprikų skonio bulvių košė

Paprikų skonio bulvių košė

Yra daugybė būdų, kaip pamaloninti save ir savo artimuosius tikrais kulinariniais šedevrais. Puikus priedas prie virtos mėsos ir žuvies patiekalų yra garnyras iš bulvių košės. Šis patiekalas labai populiarus, ir tai nenuostabu. Kiekvienas iš mūsų ne kartą griebėsi jo paruošimo. Galų gale, bulvių košė yra labai skani, o tuo pat metu ją lengva virti, o … Skaityti toliau

Graikiška bulvių košė

Graikiška bulvių košė

Skani ir švelni ypatingu būdu paruošta graikiška bulvių košė. Šis gardus garnyras puikiai dera su keptomis cukinijomis, baklažanais, žuvimi. Tokia košė ypač tinka pasninko metu. Jei pavargote nuo įprastos bulvių košės, šis garnyras kaip tik jums. 4 porcijos Ingredientai: 600 g nuskustų bulvių; 25 g sviesto; 80 ml pieno; 200 g fetos sūrio; 150 g … Skaityti toliau

Kaip padaryti, kad bulvių košė būtų tirštesnė

Kaip padaryti, kad bulvių košė būtų tirštesnė

Net daugelis patyrusių namų šeimininkių dažnai klausia, kaip padaryti bulvių košę tirštesnę. Atrodytų, kad visi gamina šį patiekalą pagal tą patį receptą ir iš tų pačių ingredientų. Bet vieni gauna tirštą ir purią bulvių košę, kiti – vandeningą. Mes sužinojome tirštos bulvių košės gaminimo paslaptį ir mielai ja dalijamės su jumis. Pasirodo, viskas dėl bulvių … Skaityti toliau