Brinkintos kuskuso kruopos – biri košė be virimo

Brinkintos kuskuso kruopos - biri košė be virimo

Paruošimas: 15 min Porcijos: 4 Kai tik nusibosta įprasti garnyrai šeimai prie mėsos kepsnio, tada visada renkuosi patiekti kuskuso kruopų. Mano dukros jas labai mėgsta ir valgo vienas, kaip košę. Kuskuso kruopų pagaminimo variantų internete yra tikrai labai daug, šį kartą aprašysiu kaip gaminu aš – be jokio virimo. Tiesiog vienas pačias kuskuso kruopas be … Skaityti toliau

Skaniausi orkaitėje kepti burokėliai pagal Beatą

Skaniausi orkaitėje kepti burokėliai pagal Beatą

Paruošimas: 20 min Gaminimas: 60 min Porcijos: 8 Man šitaip iškepti orkaitėje pagal Beatą yra patys patys skaniausi. Idealiai tiks kaip garnyras, bet taip pat labai skanūs ir vieni, tiesiog užsibarsčius šiek tiek fetos arba ožkos sūrio. Taip pat tokie iškepti burokėliais labai tinka prie pačių įvairiausių silkės patiekalų, tad drąsiai juos galite rinktis ir … Skaityti toliau

Orkaitėje kepti karamelizuoti burokėliai pagal Beatą

Orkaitėje kepti karamelizuoti burokėliai pagal Beatą

Be galo gardus, itin lengvai pagaminamas ir labai universalus burokėlių pagaminimo būdas. Šitaip paruoštus burokėlius galima naudoti kaip užkandį prie sūrio, kaip priedą salotoms, sumuštiniams su rūkyta arba sūdyta lašiša, taip pat kaip garnyrą prie mėsos, žuvies, o taip pat be galo skanu patiekti su švediškais mėsos kukuliais. Jie tikrai taps pačia didžiausia vakaro žvaigžde, … Skaityti toliau

Keptos vištienos blauzdelės su garnyru

Keptos vištienos blauzdelės su garnyru

Orkaitėje keptos vištienos blauzdelės ar bet kurios kitos dalys, užpiltos kreminiu padažu, yra labai sultingas ir minkštas patiekalas, puikiai tinkantis prie bet kokių garnyrų. Ingredientai: Vištienos blauzdelės – 10 vnt; Druskos ir prieskonių – pagal skonį; Sojos padažas – 80 ml; Medus – 3 šaukštai; Aliejus – 50 ml; Česnakas – 4 skiltelės; Lupenuose virtos … Skaityti toliau