Burokėlių, pupelių ir keptos duonos mišrainė

Burokėlių, pupelių ir keptos duonos mišrainė

Paruošimas: 25 min Gaminimas: 120 min Porcijos: 4 Šiandien dar vienas bandymas paruošti skanią keptos duonos mišrainę. Šį kartą ją gaminau su keptais burokėliais ir pupelėmis. Be galo patiko. Sotu ir labai skanu. Pasiteisinęs variantas, kurį įtraukiu į pamėgtų sąrašą. O šias keptos duonos mišraines jau gaminau anksčiau ir Jūs jas labai gyrėte: – keptos … Skaityti toliau

Keptos duonos mišrainė su pupelėmis ir rūkytomis ausimis

Keptos duonos mišrainė su pupelėmis ir rūkytomis ausimis

Paruošimas: 10 min Porcijos: 4 Jau rodžiau Jums kaip pagaminti keptos duonos mišrainę su pupelėmis ir sūriu, taip pat keptos duonos mišrainę su krabų lazdelėmis. Kadangi abu tuos receptus labai išgyrėte, nusprendžiau parodyti dar vieną variantą – keptos duonos mišrainę su konservuotomis pupelėmis bei rūkytomis kiaulių ausimis. Tokią mišrainę galite pagaminti ir tokią stipriai vyrišką … Skaityti toliau

Pupelių troškinys su dešrelėmis

Pupelių troškinio su dešrelėmis receptas

Šis troškinys primena tradicinį Prancūzijos patiekalą cassoulet, kurio pavadinimas kilo iš specialaus troškinio puodo pavadinimo. Tai yra ilgai ruošiamas troškinys su įvairių rūšių mėsa ir pupelėmis. Šis troškinys puikus būdas sunaudoti pomidorus. Ingredientai: 6 -8 kepamų dešrelių; 50 g rūkytos šoninės; 2 skardinių koncervuotų baltųjų pupelių (po 400g); 2 saliero lapkočių; 1 morkos; 1 svogūno; … Skaityti toliau