Kepta menkės filė su karšta pupelių mišraine

Kepta menkės filė su karšta pupelių mišraine

Paruošimas: 20 min Porcijos: 5 Menkės filė yra puikus baltymų ir omega-3 riebalų rūgščių šaltinis, kurie būtini organizmo sveikatai. Menkės mėsa yra lengva, minkšta ir mažai riebalų turinti, todėl tinka tiek suaugusiems, tiek vaikams, o ypač tiems, kurie siekia sveiko gyvenimo būdo. Žuvis padeda palaikyti širdies ir kraujagyslių sveikatą, gerina smegenų funkciją bei stiprina imunitetą. … Skaityti toliau

Burokėlių, pupelių ir keptos duonos mišrainė

Burokėlių, pupelių ir keptos duonos mišrainė

Paruošimas: 25 min Gaminimas: 120 min Porcijos: 4 Šiandien dar vienas bandymas paruošti skanią keptos duonos mišrainę. Šį kartą ją gaminau su keptais burokėliais ir pupelėmis. Be galo patiko. Sotu ir labai skanu. Pasiteisinęs variantas, kurį įtraukiu į pamėgtų sąrašą. O šias keptos duonos mišraines jau gaminau anksčiau ir Jūs jas labai gyrėte: – keptos … Skaityti toliau

Keptos duonos mišrainė su pupelėmis ir rūkytomis ausimis

Keptos duonos mišrainė su pupelėmis ir rūkytomis ausimis

Paruošimas: 10 min Porcijos: 4 Jau rodžiau Jums kaip pagaminti keptos duonos mišrainę su pupelėmis ir sūriu, taip pat keptos duonos mišrainę su krabų lazdelėmis. Kadangi abu tuos receptus labai išgyrėte, nusprendžiau parodyti dar vieną variantą – keptos duonos mišrainę su konservuotomis pupelėmis bei rūkytomis kiaulių ausimis. Tokią mišrainę galite pagaminti ir tokią stipriai vyrišką … Skaityti toliau

Pupelių troškinys su dešrelėmis

Pupelių troškinio su dešrelėmis receptas

Šis troškinys primena tradicinį Prancūzijos patiekalą cassoulet, kurio pavadinimas kilo iš specialaus troškinio puodo pavadinimo. Tai yra ilgai ruošiamas troškinys su įvairių rūšių mėsa ir pupelėmis. Šis troškinys puikus būdas sunaudoti pomidorus. Ingredientai: 6 -8 kepamų dešrelių; 50 g rūkytos šoninės; 2 skardinių koncervuotų baltųjų pupelių (po 400g); 2 saliero lapkočių; 1 morkos; 1 svogūno; … Skaityti toliau