Avinžirnių ir keptos duonos mišrainė su vištienos kumpeliu

Avinžirnių ir keptos duonos mišrainė su vištienos kumpeliu

Paruošimas: 30 min Porcijos: 2 Itin soti mišrainė, idealiai tinkanti užkandžiui ir prie šalto alaus bokalo. Kaip žinia, avinžirniai yra vieni iš pačių naudingiausių ankštinių augalų, turintys labai daug skaidulinių medžiagų, baltymų ir mažai riebalų. Prieš verdant avinžirnius reikėtų pamirkyti nuo 8 iki 12 valandų. Virimo pabaigoje dedame druskos ir prieskonių. Virimo laikas įprastai būna … Skaityti toliau

Keptos duonos mišrainė su pupelėmis ir rūkytomis ausimis

Keptos duonos mišrainė su pupelėmis ir rūkytomis ausimis

Paruošimas: 10 min Porcijos: 4 Jau rodžiau Jums kaip pagaminti keptos duonos mišrainę su pupelėmis ir sūriu, taip pat keptos duonos mišrainę su krabų lazdelėmis. Kadangi abu tuos receptus labai išgyrėte, nusprendžiau parodyti dar vieną variantą – keptos duonos mišrainę su konservuotomis pupelėmis bei rūkytomis kiaulių ausimis. Tokią mišrainę galite pagaminti ir tokią stipriai vyrišką … Skaityti toliau

Keptos duonos ir krabų lazdelių mišrainė su konservuotais kukurūzais

Keptos duonos ir krabų lazdelių mišrainė su konservuotais kukurūzais

Paruošimas: 25 min Porcijos: 4 Jau rodžiau kaip pagaminti labai skanią keptos duonos mišrainę su pupelėmis. O šiandien kiek kitoks variantas, kai keptos duonos mišrainę gaminsime su krabų lazdelėmis ir konservuotais kukurūzais. Ingredientai patys paprasčiausi, paruošimas labai lengvas, o galutinis variantas tikrai nuostabus. Galiu pasakyti tik tiek – atradę šį receptą, tikrai šitaip norėsite ruošti … Skaityti toliau

Keptos duonos ir pupelių mišrainė su sūriu bei obuoliais

Keptos duonos ir pupelių mišrainė su sūriu bei obuoliais

Paruošimas: 25 min Gaminimas: 50 min Porcijos: 2 Šita keptos duonos ir pupelių mišrainė tikriausia yra tarsi lietuviška klasika, beveik kaip kokia “naminė (balta) mišrainė” arba “pikantiškos salotos”, tik įprastai gal nėra dedama obuolių. Ir nieko čia labai naujo neišgalvosi. Tiesiog kartas nuo karto, keletą kartą per metus, aš jos tikrai užsinoriu. Tad jau vakar … Skaityti toliau