Keptos duonos ir šprotų užkandis su morkomis

Keptos duonos ir šprotų užkandis su morkomis

Paruošimas: 25 min Porcijos: 4 Jau dalinausi su Jumis šiomis nuostabiomis keptos duonos mišrainėmis, kurios Jums labai patiko: – keptos duonos mišrainė su sūriu ir kiaušiniais; – keptos duonos mišrainė su rūkytomis ausimis; – keptos duonos mišrainė su krabų lazdelėmis; – keptos duonos mišrainė su pupelėmis ir obuoliais; O šiandien noriu parodyti nuostabų užkandį su … Skaityti toliau

Burokėlių, pupelių ir keptos duonos mišrainė

Burokėlių, pupelių ir keptos duonos mišrainė

Paruošimas: 25 min Gaminimas: 120 min Porcijos: 4 Šiandien dar vienas bandymas paruošti skanią keptos duonos mišrainę. Šį kartą ją gaminau su keptais burokėliais ir pupelėmis. Be galo patiko. Sotu ir labai skanu. Pasiteisinęs variantas, kurį įtraukiu į pamėgtų sąrašą. O šias keptos duonos mišraines jau gaminau anksčiau ir Jūs jas labai gyrėte: – keptos … Skaityti toliau

Avinžirnių ir keptos duonos mišrainė su vištienos kumpeliu

Avinžirnių ir keptos duonos mišrainė su vištienos kumpeliu

Paruošimas: 30 min Porcijos: 2 Itin soti mišrainė, idealiai tinkanti užkandžiui ir prie šalto alaus bokalo. Kaip žinia, avinžirniai yra vieni iš pačių naudingiausių ankštinių augalų, turintys labai daug skaidulinių medžiagų, baltymų ir mažai riebalų. Prieš verdant avinžirnius reikėtų pamirkyti nuo 8 iki 12 valandų. Virimo pabaigoje dedame druskos ir prieskonių. Virimo laikas įprastai būna … Skaityti toliau

Keptos duonos ir pupelių mišrainė su sūriu bei obuoliais

Keptos duonos ir pupelių mišrainė su sūriu bei obuoliais

Paruošimas: 25 min Gaminimas: 50 min Porcijos: 2 Šita keptos duonos ir pupelių mišrainė tikriausia yra tarsi lietuviška klasika, beveik kaip kokia “naminė (balta) mišrainė” arba “pikantiškos salotos”, tik įprastai gal nėra dedama obuolių. Ir nieko čia labai naujo neišgalvosi. Tiesiog kartas nuo karto, keletą kartą per metus, aš jos tikrai užsinoriu. Tad jau vakar … Skaityti toliau