Keptų burokėlių salotos su pupelėmis ir raugintais agurkais

Keptų burokėlių salotos su pupelėmis ir raugintais agurkais

Paruošimas: 15 min Gaminimas: 60 min Porcijos: 4 Burokėlių salotos su pupelėmis ir raugintais agurkais – tai maistingas ir gardus patiekalas, kuriame puikiai dera saldūs ir rūgštūs skoniai. Burokėliai – vienas iš naudingiausių maisto produktų mūsų organizmui. Jie yra kupini vitaminų, mineralų ir antioksidantų, kurie padeda kovoti su uždegimais, palaikyti širdies sveikatą ir stiprinti imuninę … Skaityti toliau

Keptų burokėlių salotos su feta ir gražgarstėmis

Keptų burokėlių salotos su feta ir gražgarstėmis

Paruošimas: 10 min Gaminimas: 20 min Porcijos: 2 Kad jau apėmė burokėlių salotų manija, tai pradėjau jas ruošti vos ne kiekvieną dieną. Šį kartą variantas su keptais burokėliais, feta sūriu ir gražgarstėmis. Tikrai nesunku pagaminti, o skonis fantastiškas. Labai patiko ir tikrai gaminsiu ateityje. O šiais variantais jau dalinausi anksčiau: – burokėlių salotos su feta … Skaityti toliau

Burokėlių, pupelių ir keptos duonos mišrainė

Burokėlių, pupelių ir keptos duonos mišrainė

Paruošimas: 25 min Gaminimas: 120 min Porcijos: 4 Šiandien dar vienas bandymas paruošti skanią keptos duonos mišrainę. Šį kartą ją gaminau su keptais burokėliais ir pupelėmis. Be galo patiko. Sotu ir labai skanu. Pasiteisinęs variantas, kurį įtraukiu į pamėgtų sąrašą. O šias keptos duonos mišraines jau gaminau anksčiau ir Jūs jas labai gyrėte: – keptos … Skaityti toliau

Skaniausi orkaitėje kepti burokėliai pagal Beatą

Skaniausi orkaitėje kepti burokėliai pagal Beatą

Paruošimas: 20 min Gaminimas: 60 min Porcijos: 8 Man šitaip iškepti orkaitėje pagal Beatą yra patys patys skaniausi. Idealiai tiks kaip garnyras, bet taip pat labai skanūs ir vieni, tiesiog užsibarsčius šiek tiek fetos arba ožkos sūrio. Taip pat tokie iškepti burokėliais labai tinka prie pačių įvairiausių silkės patiekalų, tad drąsiai juos galite rinktis ir … Skaityti toliau

Orkaitėje kepti karamelizuoti burokėliai pagal Beatą

Orkaitėje kepti karamelizuoti burokėliai pagal Beatą

Be galo gardus, itin lengvai pagaminamas ir labai universalus burokėlių pagaminimo būdas. Šitaip paruoštus burokėlius galima naudoti kaip užkandį prie sūrio, kaip priedą salotoms, sumuštiniams su rūkyta arba sūdyta lašiša, taip pat kaip garnyrą prie mėsos, žuvies, o taip pat be galo skanu patiekti su švediškais mėsos kukuliais. Jie tikrai taps pačia didžiausia vakaro žvaigžde, … Skaityti toliau