Keptas upėtakis gabaliukais keptuvėje – su medumi ir garstyčiomis

Keptas upėtakis gabaliukais keptuvėje - su medumi ir garstyčiomis

Paruošimas: 25 min Porcijos: 2 Vakar išmėginau dar vieną naują marinavimo ir upėtakio paruošimo būdą, kuris jau kurį laiką sukosi mintyse. Ir dabar drąsiai galiu Jus patikinti, skoniu žuvis pranoko visus mano lūkesčius. Kepdama gabaliukais keptuvėje – net pati tokio itin gero rezultato nesitikėjau. Upėtakis gavosi itin sultingas ir neišsausėjo. Tikrai pirštelius apsilaižyti įmanoma. Beje, … Skaityti toliau

Keptas hekas keptuvėje su svogūno žiedais

Keptas hekas keptuvėje su svogūno žiedais

Paruošimas: 25 min Porcijos: 4 Šiandien noriu Jums parodyti labai skanų būdą paruošti heką. Aš jį kepu keptuvėje ir patiekiu su svogūnų žiedais. Nors paruošimas tikrai ganėtinai paprastas, ingredientai taip pat lengvai randami artimiausioje parduotuvėje, bet rezultatas tikrai labai geras. Beje, prie tokios patiekalo labai tinka koleslovo kopūstų salotos. Taip pat labai rekomenduoju grietinėlės padažą … Skaityti toliau