Kepta menkės filė su karšta pupelių mišraine

Kepta menkės filė su karšta pupelių mišraine

Paruošimas: 20 min Porcijos: 5 Menkės filė yra puikus baltymų ir omega-3 riebalų rūgščių šaltinis, kurie būtini organizmo sveikatai. Menkės mėsa yra lengva, minkšta ir mažai riebalų turinti, todėl tinka tiek suaugusiems, tiek vaikams, o ypač tiems, kurie siekia sveiko gyvenimo būdo. Žuvis padeda palaikyti širdies ir kraujagyslių sveikatą, gerina smegenų funkciją bei stiprina imunitetą. … Skaityti toliau

Keptas upėtakis gabaliukais keptuvėje – su medumi ir garstyčiomis

Keptas upėtakis gabaliukais keptuvėje - su medumi ir garstyčiomis

Paruošimas: 25 min Porcijos: 2 Vakar išmėginau dar vieną naują marinavimo ir upėtakio paruošimo būdą, kuris jau kurį laiką sukosi mintyse. Ir dabar drąsiai galiu Jus patikinti, skoniu žuvis pranoko visus mano lūkesčius. Kepdama gabaliukais keptuvėje – net pati tokio itin gero rezultato nesitikėjau. Upėtakis gavosi itin sultingas ir neišsausėjo. Tikrai pirštelius apsilaižyti įmanoma. Beje, … Skaityti toliau

Keptas hekas keptuvėje su svogūno žiedais

Keptas hekas keptuvėje su svogūno žiedais

Paruošimas: 25 min Porcijos: 4 Šiandien noriu Jums parodyti labai skanų būdą paruošti heką. Aš jį kepu keptuvėje ir patiekiu su svogūnų žiedais. Nors paruošimas tikrai ganėtinai paprastas, ingredientai taip pat lengvai randami artimiausioje parduotuvėje, bet rezultatas tikrai labai geras. Beje, prie tokios patiekalo labai tinka koleslovo kopūstų salotos. Taip pat labai rekomenduoju grietinėlės padažą … Skaityti toliau