Keptas hekas keptuvėje su svogūno žiedais

  • Paruošimas: 25 min
  • Porcijos: 4
Šiandien noriu Jums parodyti labai skanų būdą paruošti heką. Aš jį kepu keptuvėje ir patiekiu su svogūnų žiedais. Nors paruošimas tikrai ganėtinai paprastas, ingredientai taip pat lengvai randami artimiausioje parduotuvėje, bet rezultatas tikrai labai geras.

Beje, prie tokios patiekalo labai tinka koleslovo kopūstų salotos.

Taip pat labai rekomenduoju grietinėlės padažą su garstyčių grūdeliais. Imamės gamybos!

Receptui reikės:

  • svogūnai: 2-3
  • heko filė: 800 gramų
  • miltai: 120 gramų
  • džiūvėsiai: 50 gramų
  • kiaušiniai: 1
  • vanduo: ~50-70 mililitrų
  • druska
  • pipirai
  • aliejus

Paruošimas

  • Pradžioje svogūnus supjaustyk žiedais ir žiedus dar pusiau.
  • Tada heko filė supjaustyk nedideliais gabaliukais bei pabarstyk druska ir pipirais.
  • Tuomet dubenyje sumaišyk miltus, džiūvėsius, vandenį ir kiaušinį. Į tešlą berk druskos bei pipirų.
  • Įkaitink keptuvę su aliejumi.
  • Tada imk žuvies gabaliuką, ant jo dėk vieną pusę svogūno žiedo, pamirkyk tešloje ir dėk į įkaitintą aliejų svogūnu aukštyn.
  • Kepk vieną pusę porą minučių, tuomet atsargiai apversk ir pusę su svogūnu kepame dar kelias minutes.
  • Keptą heką su svogūnų žiedais patiek šiltą su mėgstamu majonezu arba kitu pamėgtu padažu. Skanauk!


1 komentaras apie “Keptas hekas keptuvėje su svogūno žiedais”

Parašykite komentarą