Kepta traški vištiena Azijietiškai

Kepta traški vištiena Azijietiškai

Šį receptą atradau labai senai, kai dirbau Japoniškame restorane. Skoniu jis tikrai jus nustebins – pažadu! Viskas labai paprasta – sparneliai pamarinuojami, apibarstomi krakmolu ir 2 kartus pakepame aliejuje! Dvigubas kepimas užtikrina, kad vištiena bus labai traški. Papildomo skonio suteikia naminis saldžiarūgštis padažas. Galima šį receptą naudoti ir kepant ir vištienos blauzdeles ar tiesiog krūtinėlę. … Skaityti toliau

Keptos vištienos blauzdelės su garnyru

Keptos vištienos blauzdelės su garnyru

Orkaitėje keptos vištienos blauzdelės ar bet kurios kitos dalys, užpiltos kreminiu padažu, yra labai sultingas ir minkštas patiekalas, puikiai tinkantis prie bet kokių garnyrų. Ingredientai: Vištienos blauzdelės – 10 vnt; Druskos ir prieskonių – pagal skonį; Sojos padažas – 80 ml; Medus – 3 šaukštai; Aliejus – 50 ml; Česnakas – 4 skiltelės; Lupenuose virtos … Skaityti toliau