Dar vienas būdas paruošti vištieną, ir beja gana lengvas ir greitas būdas.
Reikia:
- 4 vištienos šlaunelių (gali būti be kaulo);
- 2 morkų;
- 1 nedidelės cukinijos;
- 2 skiltelių česnako;
- 1 svogūno;
- 300 g pievagrybių;
- druskos ir juodųjų pipirų pagal skonį;
- 2 v.š. raudonųjų paprikų pastos;
- čiobrelio;
- alyvuogių aliejaus;
- truputėlio vandens.
Gaminam:
- Vištieną apibarstom druska ir pipirais, bei apkepame keptuvėje apie 3-4 min.
- Kitoje keptuvėje įkaitiname šiek tiek aliejaus ir apkepiname smulkintą svogūną, česnaką, sudedame pjasutytas morkas, cukiniją.
- Pakepiname apie 5 minutes, tada sudedame grybus ir vėl pakepiname apie 5 min.
- Pagardiname druska ir pipirais, čiobreliu, sudedame paprikų pastą ir apkepintą vištieną.
- Įpilame apie 1 stiklinę vandens ir troškiname apie 10 min.
- Valgome kartu su ryžiais. Skanaus!