Vištiena su grybais

Dar vienas būdas paruošti vištieną, ir beja gana lengvas ir greitas būdas.

Reikia:

  • 4 vištienos šlaunelių (gali būti be kaulo);
  • 2 morkų;
  • 1 nedidelės cukinijos;
  • 2 skiltelių česnako;
  • 1 svogūno;
  • 300 g pievagrybių;
  • druskos ir juodųjų pipirų pagal skonį;
  • 2 v.š. raudonųjų paprikų pastos;
  • čiobrelio;
  • alyvuogių aliejaus;
  • truputėlio vandens.
Paruošta vištiena su grybais
Paruošta vištiena su grybais

Gaminam:

  1. Vištieną apibarstom druska ir pipirais, bei apkepame keptuvėje apie 3-4 min.
  2. Kitoje keptuvėje įkaitiname šiek tiek aliejaus ir apkepiname smulkintą svogūną, česnaką, sudedame pjasutytas morkas, cukiniją.
  3. Pakepiname apie 5 minutes, tada sudedame grybus ir vėl pakepiname apie 5 min.
  4. Pagardiname druska ir pipirais, čiobreliu, sudedame paprikų pastą ir apkepintą vištieną.
  5. Įpilame apie 1 stiklinę vandens ir troškiname apie 10 min.
  6. Valgome kartu su ryžiais. Skanaus!
[the_ad_placement id=”h2-3-desktop”][the_ad_placement id=”h2-3-mobile”]


Parašykite komentarą