Ingredientai:
- Kiaušiniai – 3 vnt;
- Pienas – 3 šaukštai;
- Tepama varškė;
- Virti burokėliai;
- Silkė;
- Žalieji svogūnai;
- Druska;
- Pienas – 3 šaukštai.
Paruošimas
- Kiaušinius, druską ir pieną išplakite šakute.
- Keptuvę sutepkite aliejumi ir iškepkite plonus blinelius iš 2 pusių. Gavosi 3 blyneliai.
- Visą paviršių užtepkite tepama varške.
- Ant blyno krašto sudėkite silkės gabalėlius, ant viršaus dėkite žalius svogūnus ir plonais griežinėliais supjaustytus burokėlius. Viską susukame į vyniotinį. Kad vyniotinis laikytųsi, kraštelį sutepame varške. Tą patį darome ir su likusiais blynais.
- Supjaustykite mažais gabalėliais. Dėkite į gražią lėkštę ir patiekite ant stalo.
Labai skanu ir gražu!