Žirnių daigų salotos su gervuogėmis ir nektarinais

Šios salotos man kvepia ateinančiu rudeniu. Maistingos ir išraiškingo skonio tikrai nepaliks jūsų abėjingų! Gervuogės ir traškūs nektarinai čia suteikia labai gerą skonį, feta su trintų krapų padažu suteikia balansą tarp saldumo ir sūrumo ! Šis derinys yra labai populiarus JK kai prasideda gervuogių sezonas! Kviečiu ir jus išbandyti ir pasidalinti – ar patiko!

Ingredientai:

  • 2 saujų žirnių daigų;
  • 6-8 gervuogių * priklauso nuo jų dydžio;
  • 1/2 nektarino;
  • šiektiek fetos sūrio;
  • 5-6 vyšninių pomidorų;
  • 5 ridikėlių.

Padažui:

Paruošimas:

  1. Pirmiausia pasiruoškite krapų padažą. Visus ingridientus sutrinkite blenderiu, paragaukite ar netrūksta druskos. Padažas turi būti gan tirštas, bet ne per tirštas.
  2. Į lėkštę dėkite žirnių daigus, riekelėmis pjaustytus ridikėlius.
  3. Per pusę perpjautus vyšninius pomidorus, pjaustytą nektariną. Gervuogių aš nepjaustau.
  4. Sutrupinkite fetos sūri ir apšlakstykite paruoštus krapų padažu. Skanaus! 💚
[the_ad_placement id=”h2-3-desktop”][the_ad_placement id=”h2-3-mobile”]


Parašykite komentarą