Tilapia Teryaki padaže

Labai lengvai pagaminamas receptas – kuris tikrai nukels jus į restoraną! Šį receptą atradau netikėtai – ekspermentuodama su skoniais. Norėjosi žuvies šiektiek kitaip – neįprastai, tai pasitelkus tik kelis ingridientus manau pakilėjau ją į kitą lygį!

Ingredientai:

  • 2 baltos žuvies filė (aš naudojau Tilapia);
  • šiektiek kvietinių miltų;
  • 5 v.š Teriyaki padažo;
  • 1 a.š sezamo sėklų;
  • šiektiek aliejaus kepimui;
  • šiektiek svogūno laiškų.

Patiekti:

Ryžių ir Korejietiškų agurkų – receptą rasite mano profilyje.

  1. Viskas labai paprasta supjaustykite žuvį smulkiai gabaliukais.
  2. Apvoliokite juos miltuose, apkepkite keptuvėje kol apskrus iš abiejų pusių.
  3. Tada supilkite Teryaki padažą ir leiskite jam suburbuliuoti.
  4. Nuiimkite nuo kaitros, pabarstykite sezamo sėklomis ir svogūnų laiškais.
  5. Patiekite su ryžiais. Skanaus! 💚


Parašykite komentarą