Turinys
Labai lengvai pagaminamas receptas – kuris tikrai nukels jus į restoraną! Šį receptą atradau netikėtai – ekspermentuodama su skoniais. Norėjosi žuvies šiektiek kitaip – neįprastai, tai pasitelkus tik kelis ingridientus manau pakilėjau ją į kitą lygį!
Ingredientai:
- 2 baltos žuvies filė (aš naudojau Tilapia);
- šiektiek kvietinių miltų;
- 5 v.š Teriyaki padažo;
- 1 a.š sezamo sėklų;
- šiektiek aliejaus kepimui;
- šiektiek svogūno laiškų.
Patiekti:
Ryžių ir Korejietiškų agurkų – receptą rasite mano profilyje.
- Viskas labai paprasta supjaustykite žuvį smulkiai gabaliukais.
- Apvoliokite juos miltuose, apkepkite keptuvėje kol apskrus iš abiejų pusių.
- Tada supilkite Teryaki padažą ir leiskite jam suburbuliuoti.
- Nuiimkite nuo kaitros, pabarstykite sezamo sėklomis ir svogūnų laiškais.
- Patiekite su ryžiais. Skanaus! 💚