Grietinėlės padažas su garstyčių grūdeliais

Grietinėlės padažas su garstyčių grūdeliais

Paruošimas: 20 min Porcijos: 4 Šis fantastiškas klasikinis prancūziškas grietinėlės padažas, kuris pagaminamas itin paprastai, ganėtinai greitai ir yra patiekiamas prie žuvies arba mėsos patiekalų. Be galo rekomenduoju šį gerą receptą, kuris “prigijo” mūsų šeimoje. Beje, keliais mėgstamais savo šeimos padažais jau dalinausi anksčiau ir Juos labai išgyrėte: – rudas padažas prie mėsos; – garstyčių … Skaityti toliau

Padažas prie lašišos su grietine

Padažas prie lašišos su grietine

Paruošimas: 10 min Gaminimas: 40 min Porcijos: 4 Šiandien Jums parodysiu fantastiško skonio padažą iš grietinės ir krapų. Jis man idealiausiai tinka prie įvairių lašišos patiekalų, bet taip pat puikiai tiks ir prie kitų žuvies patiekalų. Būtinai pamėginkite tokį paruošimo būdą, esu tikra, kad jis Jus nustebins iš gerosios pusės! Tikras skanumėlis! 🙂 Beje, keliais … Skaityti toliau

Baltas grietinėlės padažas prie lašišos

Baltas grietinėlės padažas prie lašišos

Paruošimas: 10 min Porcijos: 2 Be galo noriu su Jumis visais pasidalinti fantastišku balto padažo receptu, kuris itin tinka prie keptos lašišos (ir kitos keptos žuvies) patiekalų. Padažą mes paruošime iš grietinėlės, naudodami garstyčias bei džiovintus krapus. Esu visiškai tikra, kad jis Jums patiks. Išmėginkite jau šiandien! 🙂 Beje, keliais mėgstamais savo šeimos padažais jau … Skaityti toliau

Garstyčių padažas prie lašisos

Garstyčių padažas prie lašisos

Paruošimas: 45 min Porcijos: 2 Skaniai kepti lašišos pjausniai yra patiekalas, kuriam iki restoraninio lygio netrūksta beveik nieko – tik galbūt orkaitėje iškeptų daržovių ir fantastiško skonio švelniai pikantiško garstyčių-medaus padažo. Keptuvėje lašišos pjausnius iškepsime vos per 10 minučių. Geriausia, jeigu tik turite naudojimui storadugnę ketaus keptuvę, kuri tolygiai įkaista ir labai gerai išlaiko kaitrą … Skaityti toliau

Tilapia Teryaki padaže

Tilapia Teryaki padaže

Labai lengvai pagaminamas receptas – kuris tikrai nukels jus į restoraną! Šį receptą atradau netikėtai – ekspermentuodama su skoniais. Norėjosi žuvies šiektiek kitaip – neįprastai, tai pasitelkus tik kelis ingridientus manau pakilėjau ją į kitą lygį! Ingredientai: 2 baltos žuvies filė (aš naudojau Tilapia); šiektiek kvietinių miltų; 5 v.š Teriyaki padažo; 1 a.š sezamo sėklų; … Skaityti toliau