Padažas prie lašišos su grietine

  • Paruošimas: 10 min
  • Gaminimas: 40 min
  • Porcijos: 4
Šiandien Jums parodysiu fantastiško skonio padažą iš grietinės ir krapų. Jis man idealiausiai tinka prie įvairių lašišos patiekalų, bet taip pat puikiai tiks ir prie kitų žuvies patiekalų. Būtinai pamėginkite tokį paruošimo būdą, esu tikra, kad jis Jus nustebins iš gerosios pusės! Tikras skanumėlis! 🙂

Beje, keliais mėgstamais savo šeimos padažais jau dalinausi anksčiau ir Juos labai išgyrėte:

Einame gaminti!

Receptui reikės:

  • lašišos filė: 800 gramų
  • druska: pagal skonį
  • pipirai: pagal skonį
  • česnakas: 1 skiltelės
Padažui:
  • 18% riebumo grietinė: 200 mililitrų
  • švieži krapai
  • svogūnai: 1 nedidelio
  • Dižono garstyčios: 2 valgomųjų šaušktų
  • druska
  • pipirai

Paruošimas

  • Pirmiausia sumaišyk grietinę, smulkiai pjaustytus krapus, smulkintą svogūną bei garstyčias nedideliame inde.
  • Pagardink pagal savo skonį druska ir pipirais bei palik maždaug 60 minučių pastovėti kambario temperatūroje.
  • Įkaitink orkaitę iki 200 laipsnių temperatūros.
  • Kepimo indą patepk aliejumi, sudėk lašišos filė, pabarstyk druska, pipirais bei trintu česnaku.
  • Padažą užpilk ant žuvies ir kepk maždaug 30-40 minučių.
  • Patiek su virtomis bulvėmis arba virtais ryžiais ir skanauk!

Parašykite komentarą