- Paruošimas: 10 min
- Porcijos: 2
Be galo noriu su Jumis visais pasidalinti fantastišku balto padažo receptu, kuris itin tinka prie keptos lašišos (ir kitos keptos žuvies) patiekalų. Padažą mes paruošime iš grietinėlės, naudodami garstyčias bei džiovintus krapus. Esu visiškai tikra, kad jis Jums patiks. Išmėginkite jau šiandien! 🙂
Beje, keliais mėgstamais savo šeimos padažais jau dalinausi anksčiau ir Juos labai išgyrėte:
– rudas padažas prie mėsos;
– baltas grybų padažas;
– paprastas baltas padažas su svogūnais;
– baltas padažas su grietinėle;
– paprastas padažas prie mėsos kepsnio;
– garstyčių padažas su grietinėle prie mėsos;
– baltas grybų padažas;
– paprastas baltas padažas su svogūnais;
– baltas padažas su grietinėle;
– paprastas padažas prie mėsos kepsnio;
– garstyčių padažas su grietinėle prie mėsos;
Einame gaminti!
Receptui reikės:
- grietinėlės: 250 mililitrų
- garstyčių: 1 valgomojo šaukšto
- džiovintų krapų: 1 arbatinio šaukštelio
- pipirų: šiek tiek
- sviesto: 25 gramų
- pomidorų pastos: 1 arbatinio šaukštelio
Paruošimas
- Pradžioje sviestą ištirpink keptuvėje.
- Tuomet sudėk garstyčias ir pomidorų pastą, taipogi supilk grietinėlę ir pakaitink maišydamas apie dvi minutes.
- Paskui įberk krapus, šiek tiek pipirų ir jei dar reikia žiupsnelį druskos.
- Pakaitink dar apie minutę ir patiek prie mėgstamo lašišos patiekalo. Skanauk!