Garstyčių padažas silkei su medumi

Garstyčių padažas silkei su medumi

Paruošimas: 20 min Porcijos: 2 Šios silkės su garstyčių ir medaus padažu pirmą kartą paragavau keliaudama Švedijoje ir tada sužinojau, kad ji yra tradicinė ir itin mėgstama tarp visų švedų. Grįžusi į Lietuvą (o tiksliau į savo pamiltą virtuvę) ir pati užsinorėjau išmėginti tokią silkutę pagaminti, galiu pasakyti, kad pavyko tobulai! Skanu su virtomis arba … Skaityti toliau

Majonezo ir garstyčių padazas

Majonezo ir garstyčių padazas

Paruošimas: 15 min Porcijos: 2 Šiandien noriu Jums parodyti savo labai pamėgtą majonezo ir garstyčių padažą, kuris visas salotas pakelia į “restoraninį” lygį. Man asmeniškai jis fantastiškas ir niekada nenuvilia. Beje, labiausiai aš jį mėgstu patiekti su cezario salotomis, o jas gaminu su vištiena. Tad šiandien jų receptu taip pat pasidalinsiu. Būtinai išmėginkite! Beje, keliais … Skaityti toliau

Grietinėlės padažas su garstyčių grūdeliais

Grietinėlės padažas su garstyčių grūdeliais

Paruošimas: 20 min Porcijos: 4 Šis fantastiškas klasikinis prancūziškas grietinėlės padažas, kuris pagaminamas itin paprastai, ganėtinai greitai ir yra patiekiamas prie žuvies arba mėsos patiekalų. Be galo rekomenduoju šį gerą receptą, kuris “prigijo” mūsų šeimoje. Beje, keliais mėgstamais savo šeimos padažais jau dalinausi anksčiau ir Juos labai išgyrėte: – rudas padažas prie mėsos; – garstyčių … Skaityti toliau

Marinuotų agurkų ir garstyčių padažas

Marinuotų agurkų ir garstyčių padažas

Paruošimas: 10 min Porcijos: 4 Itin universalus padažas iš marinuotų agurkų, garstyčių bei česnako. Paruošiame vos per keletą minučių, tikrai nedaug kalorijų ir suteiksime gaivumo net kiek pabodusiam patiekalui! Lengvai aštrus ir be galo skanus! Daugiau apie tai, kaip paruošti marinuotų agurkų padažą, apžvelgsiu žemiau. Renkamės garstyčias pagal asmeninį skonį. Marinuotą agurką galite tiesiog smulkiai … Skaityti toliau

Garstyčių ir medaus salotų padažas

Garstyčių ir medaus salotų padažas

Paruošimas: 10 min Porcijos: 2 Kalbant toliau įvairiausias salotas, namie mes su šeima dažnai ruošiame įvairius salotų padažus. Pats dažniausias mano pasirinkimas – garstyčių bei medaus padažas, kuris yra tikrų tikriausiai klasika. Jis iš savęs turi švelnios rūgštelės, šiek tiek saldumo bei garstyčių aštrumo. Pilkite jį drąsiai ant pačių įvairiausių žalių salotų. Salotų padažo pagaminamas … Skaityti toliau

Garstyčių padažas prie lašisos

Garstyčių padažas prie lašisos

Paruošimas: 45 min Porcijos: 2 Skaniai kepti lašišos pjausniai yra patiekalas, kuriam iki restoraninio lygio netrūksta beveik nieko – tik galbūt orkaitėje iškeptų daržovių ir fantastiško skonio švelniai pikantiško garstyčių-medaus padažo. Keptuvėje lašišos pjausnius iškepsime vos per 10 minučių. Geriausia, jeigu tik turite naudojimui storadugnę ketaus keptuvę, kuri tolygiai įkaista ir labai gerai išlaiko kaitrą … Skaityti toliau

Medaus ir garstyčių padažas vištienai

Medaus ir garstyčių padažas vištienai

Paruošimas: 30 min Porcijos: 4 Man asmeniškai toks medaus ir garstyčių padažas vištienai yra fantastiškai skanus. Jis be galo tinka. O šiandien parodysiu ir lengvai ir greitai pagaminamą patiekalą, pagal kurį mėsa gaunasi labai minkšta, o padažas fantastiško skonio, kuris tikrai papildo vištieną. Imkite šį receptą labai drąsiai. Prižadu, kad patiks visiems paukštienos mėgėjams. Norėsite … Skaityti toliau

Garstyčių padažas su vynu ir grietinėle, prie mėsos

Garstyčių padažas su vynu ir grietinėle, prie mėsos

Paruošimas: 30 min Porcijos: 4 Garstyčių padažas su grietinėle yra be galo skanus ir greitai pagaminamas. Itin tinka prie mėsos patiekalų. Mano vyras su savo vaikai jį labai mėgsta ir dažnai prašo, kad jį paruoščiau, kai tik sužino, kad vakarienei bus kokie kepsneliai. O mėsos patiekalą, šiaip jau galima pasirinkti, kokį tik norisi, bet aš … Skaityti toliau