Marinuotų agurkų ir garstyčių padažas

  • Paruošimas: 10 min
  • Porcijos: 4
Itin universalus padažas iš marinuotų agurkų, garstyčių bei česnako. Paruošiame vos per keletą minučių, tikrai nedaug kalorijų ir suteiksime gaivumo net kiek pabodusiam patiekalui! Lengvai aštrus ir be galo skanus! Daugiau apie tai, kaip paruošti marinuotų agurkų padažą, apžvelgsiu žemiau. Renkamės garstyčias pagal asmeninį skonį. Marinuotą agurką galite tiesiog smulkiai pjaustyti, jeigu norisi išlaikyti padažo tekstūrą. Man asmeniškai šis padažas itin tinka prie kotletų, mėsainių arba sumuštinių.

Beje, keliais mėgstamais savo šeimos padažais jau dalinausi anksčiau ir Juos labai išgyrėte:

rudas padažas prie mėsos;
garstyčių padažas prie lašišos;
paprastas baltas padažas su svogūnais;
baltas padažas su grietinėle;
paprastas padažas prie mėsos kepsnio;
medaus ir garstyčių padažas vištienai;
garstyčių padažas su grietinėle prie mėsos;

Einame gaminti!

Receptui reikės:

  • marinuotų agurkų: 200 gramų
  • garstyčių: 25 gramų
  • česnako: 1-2 skiltelių
  • druskos
  • maltų juodųjų pipirų

Paruošimas

  • Pradžioje marinuotus agurkus stambiai sutarkuok. Jeigu reikia, nupilk sulčių perteklių.
  • Tada nulupk česnaką ir jį sutraiškyk.
  • Tuomet įdėk garstyčių, druskos bei pipirų pagal savo skonį. Gerai išmaišyk.
  • Marinuotų agurkų, garstyčių bei česnako padažas jau pagamintas, skanauk!

1 komentaras apie “Marinuotų agurkų ir garstyčių padažas”

Average
5 Based On 1

Parašykite komentarą