Mėsainių salotos su nachos – lengvesnė alternatyva mėsainiui

Mėsainių salotos su nachos – lengvesnė alternatyva mėsainiui

Paruošimas: 20 min Gaminimas: 10 min Porcijos: 3 Mėsainių salotos su nachos – puikus pasirinkimas tiems, kurie nori mėgautis mėsainio skoniais, tačiau ieško lengvesnės ir sveikesnės alternatyvos. Šis patiekalas sujungia sultingą maltą paukštieną, šviežias daržoves ir traškius nachos traškučius, sukuriant unikalų skonio derinį. Be to, salotos yra greitai paruošiamos ir puikiai tinka tiek pietums, tiek … Skaityti toliau

Vištienos ir salierų salotos su obuoliais ir fetos sūriu

Vištienos ir salierų salotos su obuoliais ir fetos sūriu

Paruošimas: 45 min Gaminimas: 15 min Porcijos: 3 Šios ypatingos vištienos salotos su traškiu saliero ir obuolių pagrindu yra puikus pasirinkimas ieškant maistingo ir sveiko patiekalo. Salotos išsiskiria savo unikalia tekstūrų kombinacija – traškūs salierai ir obuoliai puikiai dera su sultinga vištiena ir kremišku fetos sūriu. Šis patiekalas yra idealus tiek pietums, tiek lengvai vakarienei. … Skaityti toliau

Cezario salotos su kepta traškia vištiena

Cezario salotos su kepta traškia vištiena

Paruošimas: 30 min Gaminimas: 20 min Porcijos: 4 Cezario salotos su kepta traškia vištiena – tai klasikinis patiekalas, kuris atkeliavo iš Amerikos, tačiau dėl savo nepriekaištingo skonio derinio užkariavo visą pasaulį. Šis patiekalas puikiai tinka tiek kasdienei vakarienei, tiek svečių priėmimui. Traški, auksinės spalvos vištiena idealiai dera su šviežiomis salotų lapų žalumynais, pikantiškais skrebučiais ir … Skaityti toliau

Salotos su konservuotais avinžirniais ir virta vištiena

Salotos su konservuotais avinžirniais ir virta vištiena

Paruošimas: 10 min Porcijos: 4 Salotos su konservuotais avinžirniais ir virta vištiena yra puikus pasirinkimas tiems, kurie siekia subalansuotos ir maistingos mitybos. Šis patiekalas ne tik lengvai paruošiamas, bet ir suteikia organizmui reikalingų baltymų bei skaidulų. Avinžirniai, dar vadinami avinžirniais, yra puikus augalinių baltymų šaltinis, o vištiena praturtina salotas gyvūniniais baltymais, todėl šis derinys ypač … Skaityti toliau

Gaivios salotos su vištienos kepenėlėmis ir apelsininiu padažu

Gaivios salotos su vištienos kepenėlėmis ir apelsininiu padažu

Paruošimas: 15 min Gaminimas: 10 min Porcijos: 4 Šios gaivios salotos su vištienos kepenėlėmis ir apelsininiu padažu yra puikus pasirinkimas pietums ar lengvai vakarienei. Jos ne tik skanios, bet ir maistingos, suteikiančios organizmui reikalingų baltymų, vitaminų ir mineralų. Apelsininis padažas suteikia salotoms ypatingą skonį, o Melegueta pipirai prideda subtilų imbierinį poskonį, kuris puikiai dera su … Skaityti toliau

Karštos kriaušių salotos su vištienos kepenėlėmis

Karštos kriaušių salotos su vištienos kepenėlėmis

Paruošimas: 30 min Porcijos: 1 Šios karštos kriaušių salotos su vištienos kepenėlėmis yra tikras gurmaniškas skanėstas, kuris patenkins net išrankiausią skonio receptorių. Salotų sudėtyje esanti vištienos kepenėlė yra puikus baltymų ir geležies šaltinis, ypač svarbus mūsų organizmui. Geležis padeda palaikyti kraujodaros procesus ir energijos lygį, o baltymai prisideda prie raumenų audinių atkūrimo bei augimo. Kartu … Skaityti toliau

Salotos su vištiena ir pelėsiniu sūriu

Salotos su vištiena ir pelėsiniu sūriu

Paruošimas: 15 min Porcijos: 2 Šios salotos su vištiena ir pelėsiniu sūriu yra ne tik greitai ir lengvai paruošiamos, bet ir itin gardžios. Šis patiekalas puikiai tinka tiek pietums, tiek vakarienei. Vištiena yra puikus baltymų šaltinis, o pelėsinis sūris prideda subtilaus skonio ir kreminės tekstūros. Šio recepto pagrindiniai ingredientai yra ne tik skanūs, bet ir … Skaityti toliau

Keptų vištienos kepenėlių salotos su apelsinais, špinatais ir agurkais

Keptų vištienos kepenėlių salotos su apelsinais, špinatais ir agurkais

Paruošimas: 15 min Porcijos: 2 Be proto gardu, gaivu, sotu ir net kiek egzotiška. Tokias salotas su keptomis vištienos kepenėlėmis gaminau pirmą kartą. Ir galiu Jus drąsiai patikinti, kad mane itin nustebino jų turtingas skonis. Salotos suskambėjo visai naujais akordais. O pats pagaminimo procesas visiškai paprastas. O antras privalumas tas, kad ingredientai taip pat paprasti … Skaityti toliau

Majonezo ir garstyčių padazas

Majonezo ir garstyčių padazas

Paruošimas: 15 min Porcijos: 2 Šiandien noriu Jums parodyti savo labai pamėgtą majonezo ir garstyčių padažą, kuris visas salotas pakelia į “restoraninį” lygį. Man asmeniškai jis fantastiškas ir niekada nenuvilia. Beje, labiausiai aš jį mėgstu patiekti su cezario salotomis, o jas gaminu su vištiena. Tad šiandien jų receptu taip pat pasidalinsiu. Būtinai išmėginkite! Beje, keliais … Skaityti toliau

Makaronų salotos su rūkyta vištiena

Makaronų salotų receptas su rūkyta vištiena

Šios salotos su makaronais ir rūkyta vištiena pakeis pagrindinį pietų ar vakarienės patiekalą. Galima patiekti šiltas arba šaltas – abu variantai savaip geri. Tačiau makaronus rinkitės griežtai iš kietųjų veislių, kad jie nepervirtų ir nesuliptų. Ingredientai: Rūkyta vištiena – 200 g; Makaronai – 100 g; Alyvuogės – 1 sauja; Vyšniniai pomidorai – 10 vnt.; Agurkai … Skaityti toliau