Tikras kiaulienos sprandinės šnicelis

Tikras kiaulienos sprandinės šnicelis

Paruošimas: 30 min Gaminimas: 15 min Porcijos: 2 Kiaulienos sprandinės šnicelis – tai tradicinis, gardus ir sotus patiekalas, kilęs iš Vokietijos virtuvės. Nors šnicelis dažnai siejamas su maltiniais, iš tikrųjų tai plonas, išmuštas kiaulienos kepsnys, padengtas traškia džiūvėsėlių plutele ir dažnai patiekiamas su įvairiais priedais, tokiais kaip sūris ar daržovės. Šis patiekalas ypač mėgstamas dėl … Skaityti toliau

Garstyčių padažas su vynu ir grietinėle, prie mėsos

Garstyčių padažas su vynu ir grietinėle, prie mėsos

Paruošimas: 30 min Porcijos: 4 Garstyčių padažas su grietinėle yra be galo skanus ir greitai pagaminamas. Itin tinka prie mėsos patiekalų. Mano vyras su savo vaikai jį labai mėgsta ir dažnai prašo, kad jį paruoščiau, kai tik sužino, kad vakarienei bus kokie kepsneliai. O mėsos patiekalą, šiaip jau galima pasirinkti, kokį tik norisi, bet aš … Skaityti toliau

Kiaulienos guliašas

Kiaulienos guliašas

Šiandien sūnaus paklausiau ko labiau norėtų pietums: korėjietiškos kiaulienos ar guliašo? 🤔 Pasirinko guliašą, nes korėjietiška taip pat labai skanu, bet neseniai buvo. Man asmeniškai guliašas, tai vienas kiaulienos patiekalų, kuris niekada neatsibosta ir visada tobulai pavyksta.👌 ☝️ Ruošiant guliašą iš kiaulienos, geriau pasiimkite sprandinę ar nugarinę, liesos kietos kiaulienos dalys netinka guliašui virti, nes tokiu … Skaityti toliau