Maltos vištienos šnicelis, keptas keptuvėje

Maltos vištienos šnicelis, keptas keptuvėje

Paruošimas: 30 min Porcijos: 3 Šie maltos vištienos šniceliai yra iš mano vaikystės, nes tokius visada kepdavo mano šeimos moterys. Dabar savo šeimai kepu ir aš, tik kartą per kelis metus, kai apima nostalgija. Jie gaunasi minkšti, purūs, sultingi ir be galo gardūs… Tokie ir privalo būti vaikystės prisiminimai. Beje, jau rodžiau kaip gaminti kitokius … Skaityti toliau

Tarybinis senovinis šnicelis su juoda duona ir baltu padažu

Tarybinis senovinis šnicelis su juoda duona ir baltu padažu

Paruošimas: 30 min Porcijos: 4 Neseniai rodžiau kaip pagaminti muštos mėsos šnicelį, kurį Jūs labai išgyrėte. O šį kartą skaniems ir sotiems pietums – maltos kiaulienos šnicelis su juoda duona. Toks nostalgija dvelkiantis patiekalas yra greit paruošiamas ir neužima daug laiko. Iš nurodytų ingredientu pavyksta paruošti 6-7 vidutinio dydžio šnicelius. Tokį šnicelį itin tinka skanauti … Skaityti toliau

Muštos mėsos šnicelis iš kiaulienos

Muštos mėsos šnicelis iš kiaulienos

Paruošimas: 20 min Porcijos: 4 Tai yra tradicinis kiaulienos šnicelis iš muštos mėsos, kurį paruošti ganėtinai lengva. Užtruksite vos kelias minutes. Iškeptą šnicelį patiekite su mėgstamu garnyru ir citrinos griežinėliu. Šitaip gaminu jau daug metų ir niekada nenusiviliu. Labai rekomenduoju šį receptą ir Jums. Imkite šį receptą ir mėginkite. Receptui reikės: kiaulienos išpjova: 4 gabaliukų … Skaityti toliau

Muštos jautienos kepsnys su grybų pagardu

Muštos jautienos kepsnys su grybų pagardu

Paruošimas: 30 min Porcijos: 1 Šiandien noriu Jums parodyti patiekalą, su kuriuo tikrai pasijausite tarsi vakarieniautumėte prabangiame restorane. Šį receptą atradau jau senokai ir net nepamenu kur, bet kai pirmą kartą išmėginau iškart užsirašiau į savo užrašus. Taip, kad paruošti tokį muštos jautienos kepsnį reikės nemažai ingredientų ir įdėti šiek tiek savo pastangų, bet patikėkite … Skaityti toliau

Maltos mėsos šnicelis keptuvėje

Maltos mėsos šnicelis keptas keptuvėje

Šnicelis yra vienas iš paprasčiausių ir patraukliausių mėsos patiekalų. Tradiciškai tai visas mėsos gabalas, lengvai pamuštas virtuviniu plaktuku, apvoliotas kiaušinyje, džiūvėsėliuose ir apkeptas aliejuje. Šis gaminimo procesas leidžia pasiekti traškią auksinę plutą, kuri akimirksniu pažadina apetitą. Be klasikinių receptų, yra ir alternatyva – maltos mėsos šnicelis keptuvėje. Šis patiekalas yra puikus sprendimas greitai paruošti vakarienę … Skaityti toliau

Vištienos šnicelis, keptas orkaitėje

Vištienos šnicelis, keptas orkaitėje

Paruošimas: 20 min Gaminimas: 40 min Porcijos: 4 Fantastiški, be galo Sultingi, minkšti ir itin skanūs vištienos šlaunelių mėsos šniceliai – kepsneliai, iškepti orkaitėje. Ganėtinai greitai, labai gardžiai ir be jokio didelio vargo, o kadangi kepsneliai iškepti orkaitėje – tai ir su daug mažiau riebalų! Tikrai labai rekomenduoju išmėginti jau šiandien! Beje, jau rodžiau kaip … Skaityti toliau