Naminis netikras zuikis iš vištienos, su džiovintais pomidorais

Naminis netikras zuikis iš vištienos, su džiovintais pomidorais

Paruošimas: 20 min Gaminimas: 60 min Porcijos: 6 Šis naminis netikras zuikis gali būti tiek šventinis patiekalas (tarkime patiektas per Velykas), tiek pradžiuginti per savaitgalio draugų susitikimą. Jį galima gaminti iš įvairiausios mėsos, bet šį kartą rekomenduoju išmėginti variantą iš vištienos. Labai gero papildomo skonio jam suteikia gražiai įsiterpę džiovintų pomidorų gabaliukai. Fantastiškai skanus variantas. … Skaityti toliau

Maltos vištienos šnicelis, keptas keptuvėje

Maltos vištienos šnicelis, keptas keptuvėje

Paruošimas: 30 min Porcijos: 3 Šie maltos vištienos šniceliai yra iš mano vaikystės, nes tokius visada kepdavo mano šeimos moterys. Dabar savo šeimai kepu ir aš, tik kartą per kelis metus, kai apima nostalgija. Jie gaunasi minkšti, purūs, sultingi ir be galo gardūs… Tokie ir privalo būti vaikystės prisiminimai. Beje, jau rodžiau kaip gaminti kitokius … Skaityti toliau

Vištienos kukuliai grietinėlėje su paprika

Vištienos kukuliai grietinėlėje su paprika

Vienas iš mano mėgstamiausių dietinių mėsos kukulių receptų ir viskas dėl to, kad vištiena ir grietinėlė yra sukurti vienas kitam. Šaukštas paprikos suteikia patiekalui neįprastą aromatą ir gražią spalvą. Jei namuose turite rūkytos paprikos, drąsiai imkite. Paruošimo laikas: 1 val. Porcijos: 4 asmenims Ingredientai: Vištienos faršas – 600 g; Ryžiai (virti) – 100 g; Grietinėlė … Skaityti toliau

Vištienos kotletai su įdaru

Vištienos kotletai su špinatų įdaru

Ingredientai: Vištienos faršas – 400 g; Batono riekės – 2 vnt.; Svogūnas – 1 vnt.; Kiaušinis – 1 vnt.; Druska, pipirai, česnakas – pagal skonį; Kietai virti kiaušiniai – 2 vnt.; Sūris – 100 g; Špinatai, petražolės, krapai – po nedidelę saują. Gaminimo eiga: Į vištienos faršą įmuškite kiaušinį, sudėkite supjaustytą svogūną, suberkite druską ir … Skaityti toliau