Maltos vištienos šnicelis, keptas keptuvėje

Maltos vištienos šnicelis, keptas keptuvėje

Paruošimas: 30 min Porcijos: 3 Šie maltos vištienos šniceliai yra iš mano vaikystės, nes tokius visada kepdavo mano šeimos moterys. Dabar savo šeimai kepu ir aš, tik kartą per kelis metus, kai apima nostalgija. Jie gaunasi minkšti, purūs, sultingi ir be galo gardūs… Tokie ir privalo būti vaikystės prisiminimai. Beje, jau rodžiau kaip gaminti kitokius … Skaityti toliau

Vištienos kepsniai su pievagrybiais

Vištienos kepsnio su pievagrybiais receptas

Manoma, kad pirmieji kepsniai buvo pagaminti Argentinoje. Dabar šis patiekalas yra plačiai paplitęs visame pasaulyje. Todėl nenuostabu, kad receptų šia tema yra neįtikėtinai daug. Siūlau išbandyti vieną iš paprasčiausių! Ingredientai: Vištienos filė – 600 g; Pomidorai (vidutiniai) – 3 vnt; Grybai (puikiai tinka ir pievagrybiai)- 150 g; Svogūnai – 1 vnt; Sūris (kietas) – 180 … Skaityti toliau

Vištienos šnicelis, keptas orkaitėje

Vištienos šnicelis, keptas orkaitėje

Paruošimas: 20 min Gaminimas: 40 min Porcijos: 4 Fantastiški, be galo Sultingi, minkšti ir itin skanūs vištienos šlaunelių mėsos šniceliai – kepsneliai, iškepti orkaitėje. Ganėtinai greitai, labai gardžiai ir be jokio didelio vargo, o kadangi kepsneliai iškepti orkaitėje – tai ir su daug mažiau riebalų! Tikrai labai rekomenduoju išmėginti jau šiandien! Beje, jau rodžiau kaip … Skaityti toliau