Vištienos kotletai su įdaru

Ingredientai:

  • Vištienos faršas – 400 g;
  • Batono riekės – 2 vnt.;
  • Svogūnas – 1 vnt.;
  • Kiaušinis – 1 vnt.;
  • Druska, pipirai, česnakas – pagal skonį;
  • Kietai virti kiaušiniai – 2 vnt.;
  • Sūris – 100 g;
  • Špinatai, petražolės, krapai – po nedidelę saują.

Gaminimo eiga:

  1. Į vištienos faršą įmuškite kiaušinį, sudėkite supjaustytą svogūną, suberkite druską ir pipirus, įspauskite česnaką.
  2. Batoną pamerkite į pieną ir palaikykite penkias minutes, po to nuspauskite skysčių perteklių ir dėkite į faršą. Viską gerai išmaišykite.
  3. Įdarui – virtus kiaušinius ir sūrį smulkiai sutarkuokite, suberkite smulkintus špinatus, petražoles, krapus ir viską gerai ištrinkite.
  4. Formuokite kotletukus – į kiekvieną įdėkite įdaro ir užspauskite kraštus.
  5. Kepkite gerai įkaitintoje keptuvėje su keliais šaukštais aliejaus, iki kol gražiai apskrus.

Patiekite su virtais ryžiais. Skanaus!

[the_ad_placement id=”h2-3-desktop”]


Parašykite komentarą