Muštos mėsos šnicelis iš kiaulienos

  • Paruošimas: 20 min
  • Porcijos: 4
Tai yra tradicinis kiaulienos šnicelis iš muštos mėsos, kurį paruošti ganėtinai lengva. Užtruksite vos kelias minutes. Iškeptą šnicelį patiekite su mėgstamu garnyru ir citrinos griežinėliu. Šitaip gaminu jau daug metų ir niekada nenusiviliu. Labai rekomenduoju šį receptą ir Jums. Imkite šį receptą ir mėginkite.

Receptui reikės:

  • kiaulienos išpjova: 4 gabaliukų (tinka ir kiaulienos nugarinė)
  • druska
  • pipirai
  • sviestas: 4 valgomųjų šaukštų
  • saulėgrąžų aliejus (kepimui)
  • miltai
  • džiūvėsėliai
  • lengvai išplakti kiaušiniai: 2
  • citrinos griežinėliai ir šviežios petražolės (patiekimui)

Paruošimas

  • Pradžioje kiaulienos kepsnius sudėk tarp maistinės plėvelės lakštų ir padaužyk specialiu plaktuku.
  • Paruoštus kepsnius lengvai pasūdyk ir papirink.
  • Vidutinio dydžio keptuvę įkaitink ant aukštos kaitros ir ištirpink kelis šaukštus sviesto, įpilk aliejaus.
  • Kiaulieną išvoliok miltuose, kiaušinio plakinyje ir po to džiūvėsėliuose.
  • Tada išvoliotus kepsnius dėk į įkaitintą keptuvę ir iš kiekvienos pusės pakepk po maždaug 1-2 minutes, tol, kol jie įgauna gražų auksinį atspalvį.
  • Po to suruoštus šnicelius sudėk ant popierinių rankšluosčių ir leisk susigerti aliejaus pertekliui.
  • Šnicelį patiek su citrinų gabaliukais ir šviežiomis petražolėmis. Skanauk!

4 komentarai apie “Muštos mėsos šnicelis iš kiaulienos”

Average
5 Based On 4

Parašykite komentarą