Kiaulienos nugarinės kepsniukai su džiovintų baravykų ir grietinėlės padažu

Kiaulienos nugarinės kepsniukai su džiovintų baravykų ir grietinėlės padažu

Paruošimas: 30 min Porcijos: 6 Kiaulienos nugarinė – vienas vertingiausių kiaulienos gabalų, turintis daug baltymų ir mažai riebalų, todėl yra puikus pasirinkimas norintiems įtraukti kokybiškos mėsos į savo racioną. Kiaulienoje gausu B grupės vitaminų, ypač B12, kuris padeda palaikyti nervų sistemos sveikatą ir skatina raudonųjų kraujo kūnelių gamybą. Be to, baravykai – unikalus natūralių vitaminų … Skaityti toliau

Kiaulienos karbonadas su traškia sūrio plutele

Kiaulienos karbonadas su traškia sūrio plutele

Paruošimas: 20 min Porcijos: 4 Kiauliena – tai mėsos rūšis, kuri yra itin populiari Lietuvos virtuvėje. Kiaulienos karbonadas su traškia sūrio plutele yra vienas iš tų patiekalų, kurie džiugina savo paprastumu, tačiau kartu ir puikiu skoniu. Šiame patiekale naudojama kiaulienos nugarinė, kuri yra itin minkšta ir sultinga. Sūris ne tik suteikia papildomą skonį, bet ir … Skaityti toliau

Kiaulienos nugarinės kepsniukai su avižinių dribsnių plutele

Kiaulienos nugarinės kepsniukai su avižinių dribsnių plutele

Paruošimas: 15 min Porcijos: 4 Sveiki visi! Noriu su Jumis pasidalinti savo šeimos vakarienės receptu, kuris sulaukė didžiulio susižavėjimo. Šie nuostabūs kiaulienos nugarinės kepsniukai su fantastiška avižinių dribsnių plutele yra tikras atradimas virtuvėje. Jei jums pabodo įprasti karbonadai, būtinai išmėginkite šį receptą su avižinių dribsnių plutele, kuris praturtins Jūsų valgymo patirtį naujais skoniais ir tekstūromis. … Skaityti toliau

Kiaulienos nugarinės kepsnys su feta sūrio padažu

Kiaulienos nugarinės kepsnys su feta sūrio padažu

Paruošimas: 20 min Porcijos: 5 Vakar dienos vakarienei visa šeima panoro kokių nors paprastų kepsnių, o aš norėjau kažko daugiau prie jų. Tuomet prisiminiau, kad savo užrašuose buvau pasižymėjusi, fetos sūrio padažą su pienu, kurį itin norėjau kada išmėginti. Tik tuo pačiu pamenu, kad buvau pasižymėjusi, kad šis padažas yra skirtas, bet vištienai, tačiau aš … Skaityti toliau

Garstyčių padažas su vynu ir grietinėle, prie mėsos

Garstyčių padažas su vynu ir grietinėle, prie mėsos

Paruošimas: 30 min Porcijos: 4 Garstyčių padažas su grietinėle yra be galo skanus ir greitai pagaminamas. Itin tinka prie mėsos patiekalų. Mano vyras su savo vaikai jį labai mėgsta ir dažnai prašo, kad jį paruoščiau, kai tik sužino, kad vakarienei bus kokie kepsneliai. O mėsos patiekalą, šiaip jau galima pasirinkti, kokį tik norisi, bet aš … Skaityti toliau

Tarybinis senovinis šnicelis su juoda duona ir baltu padažu

Tarybinis senovinis šnicelis su juoda duona ir baltu padažu

Paruošimas: 30 min Porcijos: 4 Neseniai rodžiau kaip pagaminti muštos mėsos šnicelį, kurį Jūs labai išgyrėte. O šį kartą skaniems ir sotiems pietums – maltos kiaulienos šnicelis su juoda duona. Toks nostalgija dvelkiantis patiekalas yra greit paruošiamas ir neužima daug laiko. Iš nurodytų ingredientu pavyksta paruošti 6-7 vidutinio dydžio šnicelius. Tokį šnicelį itin tinka skanauti … Skaityti toliau

Muštos mėsos šnicelis iš kiaulienos

Muštos mėsos šnicelis iš kiaulienos

Paruošimas: 20 min Porcijos: 4 Tai yra tradicinis kiaulienos šnicelis iš muštos mėsos, kurį paruošti ganėtinai lengva. Užtruksite vos kelias minutes. Iškeptą šnicelį patiekite su mėgstamu garnyru ir citrinos griežinėliu. Šitaip gaminu jau daug metų ir niekada nenusiviliu. Labai rekomenduoju šį receptą ir Jums. Imkite šį receptą ir mėginkite. Receptui reikės: kiaulienos išpjova: 4 gabaliukų … Skaityti toliau