Spirgučių padažas su grietine

Spirgučių padažas su grietine

Paruošimas: 15 min Porcijos: 2 Neseniai Jums rodžiau kaip pagaminti padažą su grietinėle ir susilaukiau prašymų pasidalinti variantu su grietine. Tad tai šiandien ir darau! Toks spirgučių padažas, pagamintas su grietine, idealiai tiks su bulviniais vėdarais, kugeliu, cepelinais, košėmis ir su daugeliu kitų bulvių patiekalų. Būtinai pamėginkite. Beje, šiais baltais padažais jau dalinausi ir Juos … Skaityti toliau

Baltas grybų padažas

Baltas grybų padažas

Paruošimas: 20 min Porcijos: 4 Jau rodžiau Jums kaip pagaminti šiuos nuostabius baltus padažus: – baltas padažas su svogūnais; – baltas padažas su grietinėle; – baltas padažas su grietine; O šį kartą variantas su grybais, kuriam tinka tiek pievagrybiai, tiek miško grybais. Gardus, nebrangiai ir nesunkiai pagaminamas. Ne grybų sezono metu aš jį ruošiu tik … Skaityti toliau

Tarybinis senovinis šnicelis su juoda duona ir baltu padažu

Tarybinis senovinis šnicelis su juoda duona ir baltu padažu

Paruošimas: 30 min Porcijos: 4 Neseniai rodžiau kaip pagaminti muštos mėsos šnicelį, kurį Jūs labai išgyrėte. O šį kartą skaniems ir sotiems pietums – maltos kiaulienos šnicelis su juoda duona. Toks nostalgija dvelkiantis patiekalas yra greit paruošiamas ir neužima daug laiko. Iš nurodytų ingredientu pavyksta paruošti 6-7 vidutinio dydžio šnicelius. Tokį šnicelį itin tinka skanauti … Skaityti toliau

Pievagrybių padažas

Greitai pagaminamas pievagrybių padažas

Kai reikia greitai pasigaminti skanų padažą, dažniausiai naudoju šį receptą su pievagrybiais. Mėgstu jį dėl lengvo paruošimo, švelnaus skonio ir nuostabaus aromato. Grybų padažą galima patiekti prie makaronų, mėsos ir bulvių patiekalų. Pievagrybių nauda Ne veltui pievagrybiai tapo populiariausiais grybais kulinarijoje. Juose nuodingų medžiagų praktiškai nėra, o lyginant su kitais grybais, jie yra labiau saugesni. … Skaityti toliau