Spirgučių padažas su grietine

  • Paruošimas: 15 min
  • Porcijos: 2
Neseniai Jums rodžiau kaip pagaminti padažą su grietinėle ir susilaukiau prašymų pasidalinti variantu su grietine. Tad tai šiandien ir darau! Toks spirgučių padažas, pagamintas su grietine, idealiai tiks su bulviniais vėdarais, kugeliu, cepelinais, košėmis ir su daugeliu kitų bulvių patiekalų. Būtinai pamėginkite.

Beje, šiais baltais padažais jau dalinausi ir Juos labai išgyrėte:
baltas grybų padažas;
paprastas baltas padažas su svogūnais;
baltas padažas su grietinėle;
baltas padažas su grietine;

Receptui reikės:

  • rūkyti lašinukai: 200 gramų
  • svogūnai: 1
  • grietinė: 100 gramų
  • druska: pagal skonį

Paruošimas

  • Pradžioje rūkytus lašinukus ir svogūną supjaustyk nedideliais kubeliais.
  • Tada į įkaitusią keptuvę dėk pjaustytus lašinukus ir pakepink tol, kol išsiskiria riebalai.
  • Tuomet suberk smulkintą svogūną ir kepk tol, kol gražiai pagels.
  • Sudėk grietinę, išmaišyk, jeigu pagal skonį reikia pasūdyk ir užvirink.
  • Patiek ir skanauk!


2 komentarai apie “Spirgučių padažas su grietine”

Parašykite komentarą