Minkšti miltiniai skryliai su spirgučiais

Minkšti miltiniai skryliai su spirgučiais

Paruošimas: 30 min Porcijos: 4 Italai turi labai daug pačių įvairiausių rūšių skirtingų itališkų makaronų, o va mes lietuviai turime miltinius skrylius. Žinoma, tenka pripažinti, kad skryliai į Lietuvą atkeliavo iš tos pačios Italijos, tik lietuviai juos prisitaikė pagal savo skonį. Skrylių pagaminimas atima truputį laiko, bet vienu kartu galite pasigaminti didesnę porciją ir kitą … Skaityti toliau

Spirgučių padažas su grietine

Spirgučių padažas su grietine

Paruošimas: 15 min Porcijos: 2 Neseniai Jums rodžiau kaip pagaminti padažą su grietinėle ir susilaukiau prašymų pasidalinti variantu su grietine. Tad tai šiandien ir darau! Toks spirgučių padažas, pagamintas su grietine, idealiai tiks su bulviniais vėdarais, kugeliu, cepelinais, košėmis ir su daugeliu kitų bulvių patiekalų. Būtinai pamėginkite. Beje, šiais baltais padažais jau dalinausi ir Juos … Skaityti toliau

Spirgučių padažas su grietinėle

Spirgučių padažas su grietinėle

Paruošimas: 20 min Porcijos: 3 Šiandien noriu Jums parodyti parodyti kaip paruošti dar vieną itin skanų spirgučių padažą, kurį aš gaminu su grietinėle. Įprastai tokį padažą aš patiekiu su šilkiniais bulvių kukuliais, tad ir jų receptu šiandien pasidalinsiu, tačiau galiu Jus patikinti, kad padažas toks skanus, kad atrasite daug jo panaudojimo būdų. 🙂 Beje, šiais … Skaityti toliau

Baltas padažas su spirgučiais ir pienu

Baltas padažas su spirgučiais ir pienu

Paruošimas: 10 min Porcijos: 6 Šitoks baltas padažas su spirgučiais, paruoštas su pienu itin tinka kugeliui arba prie cepelinų. Žinoma, jį galima vartoti ir prie daugybės kitų bulvių patiekalų. Taipogi jį galima patiekti ir gaminant įvairias košes. Tikrai patariu pamėginti, nenusivilsite. 🙂 Šiais baltais padažais jau dalinausi ir Juos labai išgyrėte: – baltas grybų padažas; … Skaityti toliau