Skryliai su varške

Skryliai su varške

Paruošimas: 20 min Porcijos: 2 Neseniai rodžiau kaip pagaminti skrylius su spirgučiais, o šiandien noriu parodyti variantą su varške, kuris taip pat be galo geras ir vertas Jūsų dėmesio. Būtinai pamėginkite. Šių skrylių tešla gaunasi itin minkšta ir šiek tiek lipni. Aš pati jos visai nekočioju. Miltuotomis rankomis tiesiog gnybiu gabalėlį tešlos, tada rankomis volioju … Skaityti toliau

Minkšti miltiniai skryliai su spirgučiais

Minkšti miltiniai skryliai su spirgučiais

Paruošimas: 30 min Porcijos: 4 Italai turi labai daug pačių įvairiausių rūšių skirtingų itališkų makaronų, o va mes lietuviai turime miltinius skrylius. Žinoma, tenka pripažinti, kad skryliai į Lietuvą atkeliavo iš tos pačios Italijos, tik lietuviai juos prisitaikė pagal savo skonį. Skrylių pagaminimas atima truputį laiko, bet vienu kartu galite pasigaminti didesnę porciją ir kitą … Skaityti toliau