Kaip virti apelsinų uogienę?
Tie apelsinai, kurių dabar pilnos parduotuvės, patys prašosi į stiklainį.
Uogienės virimas – tai maždaug 2 – 2,5 valandų (dažniausiai savaitgalio) malonumas sukantis virtuvėje tarp kvapų, spalvų ir skonių.
Tie apelsinai, kurių dabar pilnos parduotuvės, patys prašosi į stiklainį.
Uogienės virimas – tai maždaug 2 – 2,5 valandų (dažniausiai savaitgalio) malonumas sukantis virtuvėje tarp kvapų, spalvų ir skonių.
Pamirškite apie beskonius ir guminius kalmarus. Mes išmokysime jus virti kalmarus keturiais skirtingais būdais ir kiekvieną kartą gauti minkštą ir labai skania mėsą.
Bulvių tėvynė – Pietų Amerika, o tiksliau – aukštieji Andai. Inkų valstybėje jos sudarė maisto pagrindą. Į Europą bulvės pateko po Kolumbo kelionių. Pirmos svarbesnės žinutės apie “miltingas bulves” atsirado 1573 metais. Šie metai ir laikomi bulvių atvežimo į Europą data.
Pievagrybiai yra labiausiai paplitęs grybas pasaulyje. Nevirti pievagrybiai šiek tiek primena riešutų skonį.
Dėka mūsų patarimų, virta lašiša gausis labai švelni ir skani. Norėdami patiekalui suteikti ypatingo skonio, į vandenį, kuriame verda žuvis, įberkite įvairių žolelių ir prieskonių. Tada virtos lašišos skonis atsiskleis iš naujos pusės.
Kukurūzų košė bus skani, nesvarbų kur ją gaminsite: ant viryklės, orkaitėje ar greitpuodyje.
Šiuolaikinėje virtuvėje labiausiai paplitęs mėsos produktas yra malta mėsa, liaudyje vadinama faršų.
Virta vištiena yra maistingas ir skanus produktas. Ją puikiai įsisavina organizmas. Vištienoje yra didelis baltymų ir nedidelis riebalų kiekis, o tai labai vertinama sportuojant, taip pat laikantis svorio metimo dietos.
Aviena (Ėriena) yra skani, bet kaprizinga mėsa. Tad turėtumėte žinoti, kaip teisingai su šia mėsa elgtis. Dar svarbu žinoti, kaip tinkamai marinuoti avieną.
Varškė dažnai naudojama gaminant įvairius desertus, kepant varškės pyragus ir nesaldžius patiekalus. Deja, varškės konsistencija neleidžia ją naudoti tokia forma, kokia ji yra parduodama. Ypač kalbant apie naminę varškę. Čia mes pasiūlysime keletą būdų, kaip galite sutrinti varškę naudodami įvairius prietaisus. Kaip greitai pertrinti varškę per sietelį Jei varškę sutrinsite, patiekalai iš jos gausis skanesni, … Skaityti toliau
Kiekvienais metais obuolių traškučius džiovinuosi vietoj uogienės ir kompoto: juose beveik nėra cukraus, todėl galite tokius traškučius kramtyti net nakčiai ir nesijaudinti dėl savo figūros. Obuolių traškučiai yra skanūs ir traškūs, juos labai mėgsta vaikai. Manau daugelis įvertins šį receptą kaip patikimą ir sveiką būdą išsaugoti skanius obuolius žiemai. ✔️ Kaip išsidžiovinti obuolių traškučius Jums … Skaityti toliau
Įspėjimas: Alkoholis pavojingas Jūsų sveikatai, alkoholinius gėrimus turi teisę vartoti tik 20 metų ir vyresni asmenys. Iš vaisių – sultys, iš sulčių – vynas Vynui tinka tik prinokę vaisiai ir uogos. Jie renkami saulėtą dieną, netinka iškart po lietaus arba anksti ryte, kai rasa dar nenudžiūvusi. Neplaunama, nebent ištisai lyja ir vaisiai arba uogos žemėtos … Skaityti toliau
Vištiena yra dietinis produktas, tinkantis ir yra labai paklausus įvairių švenčių metų. Elgesio normos visuomenėje aiškiai nurodo, kaip valgyti vištieną pagal etiketą.
Džiovintos voveraitės virtuvėje yra absoliutus gėris. Dėl to, kad jos kompaktiškai gali būti laikomos medžeginiuose ar popieriniuose maišeliuose, kad gali būti vartojamos kaip intensyvus prieskonis sriuboje, padaže, troškinyje ir kad taip gražiai nudažo gaminamą maistą. Kiek džiovinti voveraites? Voveraitės yra skanūs miško grybai. Jie gerai toleruoja džiūvimą. Voveraitės džiovindamos smarkiai praranda savo svorį. Iš 1 … Skaityti toliau
Grybų patiekalai yra labai populiarūs. Iš miško grybų pagaminti patiekalai laikomi ypač skaniais, nes turi unikalų skonį ir aromatą. Jie naudojami sriuboms, padažams virti, pyragams, blynams, kompleksiniams garnyrams ruošti. Norint paruošti visus šiuos patiekalus, labai svarbu žinoti, kiek ir kaip teisingai juos paruošti, nes kiekviena grybų rūšis verdama skirtingai. Makavykai pasižymi puikiu skoniu, lengvu vaisių … Skaityti toliau
Keptos kepenėlės yra skanus ir maistingas patiekalas, kurį galima patiekti su daržovių salotomis, bulvių koše ar ryžiais. Visiems patinka švelnios ir sultingos kepenys, tačiau daugelis pastebėjo, kad kai kurių namų šeimininkių kepenys yra švelnios ir sultingos, o kai kurių – kietos. Taip pat skaitykite: Kaip virti jautienos kepenis? Kad keptos jautienos kepenys džiugintų jus ir … Skaityti toliau
Raudonikiai yra skanūs miško grybai. Pagal savo savybes, miško grybai prilyginami mėsai, o raudonviršiai šiuo atveju nėra išimtis. Juose gausu mikroelementų, vitaminų, vertingų amino rūgščių. Raudonikis yra maistingas grybas, verdant šį grybą, jis duoda gerą sultinį. Salotos, padažai, sriubos, pyragai – tai tik nedidelis sąrašas patiekalų, kuriuose naudojami virti raudonikių grybai. Šie grybai padeda kovoti … Skaityti toliau
Šaldymas yra geriausias paruošimo būdas siekiant išsaugoti visas naudingas daržovių, vaisių ar uogų savybes. Pasirodo, jūs netgi galite užšaldyti obuolius. Tai bus naudinga, jei šaldiklyje turite daug laisvos vietos ir daug naminių obuolių, kuriuos reikia kažkaip perdirbti. Šaldytus obuolius galite naudoti įvairiai: iš jų galite virti kompotą, naudoti pyragams ir varškės apkepams kepti, gaminti saldų … Skaityti toliau
Kopūstai yra labai sveika ir prieinama daržovė. Daugelis žmonių savo daržuose augina kopūstus. Dažnai kyla klausimas, kaip galima kopūstus paruošti žiemai, kad juos būtų galima naudoti kuo ilgiau gaminant maistą. Džiovinimas yra vienas iš būdų išsaugoti daržoves. Džiovintus kopūstus, kartu su kitomis džiovintomis daržovėmis, taip pat labai naudinga pasiimti su savimi į žygius. Džiovintos daržovės … Skaityti toliau
Kriaušės yra labai populiarus vaisius tarp namų šeimininkių. Iš kriaušių ruošiamos uogienės, džemai, verdami kompotai, taip pat kriaušės dedamos į kepinius, konservuojamos sirupe. Pasirodo, kad kriaušes galima net marinuoti. Marinuotos kriaušės puikiai tinka patiekti su kepta mėsa ir vištiena. Marinuotų kriaušių galima dėti į salotas ir naudoti sumuštiniuose. Kriaušes galite marinuoti ne tik žiemai. Taikant … Skaityti toliau