Maskarponės sūrio pyragas – cheesecake’as su karamelizuotomis kriaušėmis

Maskarponės sūrio pyragas - cheesecake'as su karamelizuotomis kriaušėmis

Paruošimas: 25 min Gaminimas: 75 min Porcijos: 8 Pastaruoju metu užėjo noras gaminti pačius įvairiausius pyragus ir jais lepintis. Šiandien pasidalinsiu savo tikru atradimu – fantastišku maskarponės sūrio pyragu (čyzkeiku) su karamelizuotomis kriaušėmis. Toks tobulas, kad vieno gabaliuko tikrai neužteks. Labai rekomenduoju ir Jums išmėginti jau šiandien! Beje, šiais itin patikusiais pyragais su kriaušėmis jau … Skaityti toliau

Kaip marinuoti kriaušes?

Kaip ir kiek laiko reikia marinuoti kriaušes

Kriaušės yra labai populiarus vaisius tarp namų šeimininkių. Iš kriaušių ruošiamos uogienės, džemai, verdami kompotai, taip pat kriaušės dedamos į kepinius, konservuojamos sirupe. Pasirodo, kad kriaušes galima net marinuoti. Marinuotos kriaušės puikiai tinka patiekti su kepta mėsa ir vištiena. Marinuotų kriaušių galima dėti į salotas ir naudoti sumuštiniuose. Kriaušes galite marinuoti ne tik žiemai. Taikant … Skaityti toliau