Turinys
Troškintos bulvės su mėsa ir daržovėmis yra skanus ir paprastas patiekalas, kurio receptus galima rasti įvairiose interneto svetainėse. Patiekalui gaminti dažniausiai naudojamos bulvės, mėsa (pavyzdžiui, kiauliena ar vištiena) ir įvairios daržovės. Pavyzdžiui, viename iš receptų rekomenduojama sudėti bulves ir užpilti vandeniu, troškinti mažiausiai 15 minučių, o tada sudėti mėsą ir daržoves. Kitame recepte siūloma kepti kiaulieną kartu su bulvėmis. Galite eksperimentuoti su skirtingais ingredientais ir pasirinkti jums tinkamiausią variantą.
Ingredientai:
- Paprika;
- Pomidorai;
- Bulvės;
- Morkos;
- Svogūnai;
- Kiauliena;
- Makaronai;
- Jūsų mėgstami žalumynai;
- Aliejus.
Paruošimas:
- Stambiai pjaustytus svogūnus suberkite į įkaitinta keptuvę, pakepinkite iki auksinės rudos spalvos.
- Mėsą su riebalais supjaustykite mažais kubeliais, suberkite į svogūną.
- Daržoves supjaustykite juostelėmis. Bulves supjaustykite mažais kubeliais.
- Daržoves dedame paeiliui. Morkos – troškinkite 5 minutes, paprika – troškinkite 5 minutes, pomidorai – troškinkite 5 minutes.
- Pasūdykite, išspauskite česnaką, pagal skonį įdėkite prieskonių, išmaišykite.
- Sudėkite bulves ir užpilkite vandeniu, troškinkite mažiausiai 15 minučių. Makaronus (aš turiu fettuccine) išvirkite gerai pasūdytame vandenyje, sudėkite į kiaurasamtį.
Patiekite: sudėkite makaronus į gilią lėkštę, ant viršaus uždėkite troškinio, papuoškite smulkiai pjaustytomis žolelėmis.
[the_ad id=”6305″]