Keptas fazanas su spanguolių ir apelsinų marinatu

Gal ieškote kaip paįvairinti Kaledų stalą ir norite nustebinti svečius? Marinavau parą, gavosi labai sultingi. ✨️

Marinatui reikės:

  • 340g spanguolių (šviežių ar šaldytų);
  • 0.5 stiklinės apelsinų sulčių (šviežių);
  • 1 a.š.cukraus;
  • 4 a.š. rudojo cukraus;
  • 1.5 šaukšto;
  • Apelsino žievelės (smulkiai tarkuotos);
  • 2 žiupsneliai malto muskato;
  • 1 šaukštelis kmynu;
  • Juodieji pipirai;
  • Druska;
  • Provanso žoleles;
  • 50g aliejaus.

Paruošimas:

  1. Sutrinkite spanguoles. Sumaišykite visus ingredientus kartu. Masė neturi būti labai skysta, geriau tirštesnė.
  2. Aptepkite ja fazanus, ji puikiai tiktu ir marinuojant vištieną. Pamarinuokite juos per nakti!
  3. Kepkite su šviežio rozmarino šakelemis.
  4. Patiekiau kartu su baltaisiais ryžiais pagardintais špinatais ir pomidorais. Skanaus!
[the_ad_placement id=”h2-3-desktop”][the_ad_placement id=”h2-3-mobile”]


Parašykite komentarą