Nekeptas pyragas su kondensuotu pienu ir sausainiais

  • Paruošimas: 20 min
  • Porcijos: 8

Šį kartą Jums visiems nuostabaus skonio pyragas iš nekeptų, greitai pagaminamų gaminių serijos. Lengvas, greitas ir be galo gardus!

O ir labai tinkantis į mano paskutiniu metu aptariamą temą, kaip paruošti pavykstančius pyragus (ir ne tik juos) su kondensuotu pienu. Šiais receptais jau dalinausi ir Jūs juos labai įvertinote:

keptas pyragas su maskarpone ir kondensuotu pienu;
citrininis pyragas su kondensuotu pienu;
greitas varškės pyragas su kondensuotu pienu ir sausainiais
kakavinis varškės pyragas su kondensuotu pienu;
varškės pyragas su maskarpone ir kondensuotu pienu;
trupininis varškės pyragas su kondensuotu pienu;
šlapias aguonų pyragas su kondensuotu pienu;
obuolių pyragas su kondensuotu pienu;

Receptui reikės:

  • sausainiai: 3 pakelių (paprasti “Gaidelio” arba “Selga” arba kiti mėgstami)
  • grietinėlė: 400 gramų (35-36% riebumo)
  • kondensuotas pienas: 1 indelio
  • citrinos sultys: iš 1-2 vnt.
  • pienas (sausainiams pamirkyti)

Paruošimas

  • Pradžioje grietinėlę išplak kartu su kondensuotu pienu ir citrinos sultimis, kol masė pasidaro tiršta.
  • Tada kiekvieną sausainį pamirkyk trumpai piene, dėliok norimo dydžio pyragą, uždėk kremo ir vėl sausainių ir šitaip viską sudėliok sluoksniais.
  • Viršų, jeigu norisi, gali pabarstyti cinamonu su kakava.
  • Dėk į šaldytuvą, idealiausia visai nakčiai, tada “biskvitai” pilnai suminkštėja.
  • Pjaustyk ir skanauk!
paprastas, nekeptas pyragas su kondensuotu pienu ir sausainiais
paprastas, nekeptas pyragas su kondensuotu pienu ir sausainiais
pigus, nekeptas pyragas su kondensuotu pienu ir sausainiais
pigus, nekeptas pyragas su kondensuotu pienu ir sausainiais

6 komentarai apie “Nekeptas pyragas su kondensuotu pienu ir sausainiais”

  1. Labai mėgstu tokius pyragus, kuriems nereikia daug ingredientų ir kažkokių sugebėjimų paruošti. Šį jau kažkada esu mėginusi ir tikrai labai skanus gavosi. Rekomenduoju ir kitiems.

    Atsakyti
Average
5 Based On 6

Parašykite komentarą