Žiedinio kopūsto mišrainė su sūriu ir kumpiu

skaniai.ir.lengvai

skaniai.ir.lengvai

Lengvi, daug laiko nereikalaujantys receptai • Maisto apžvalgos • Maisto Naujienos

Ši mišrainė man nostalgija, atsimenu panašią pirkdavau Lietuvoje prekybos centruose. Tai pabandžiau atkurti ją iš prisiminimų. Gavosi labai labai skani! Kviečiu ir jus išbandyti! 💚

Ingredientai:

  • žiedinio kopūsto (pusė);
  • kelių arba vieno didelio pomidoro;
  • 1 nedidelio agurko;
  • 3-4 griežinėlio kumpio arba pieniškos dešros;
  • 40 -50 g tarkuoto fermentinio sūrio;
  • krapų, petražolių (nedaug);
  • 1/4 raudonosios paprikos;
  • 2 v.š majonezo;
  • 1 v.š grietinės;
  • druskos ir juodujų pipirų pagal skonį.

Ingredientai:

  1. Sutarkuokite fermentinį sūrį, supjaustykite kumpį paiilgais gabaliukais.
  2. Nuplautą žiedinį kopūstą supjaustykite mažesniais arba norimo dydžio gabaliukais. Sudėkite į dubenį kartu su sūriu ir kumpiu.
  3. Smulkiai supjaustykite papriką, agurką, pomidorą.
  4. Susmulkinkite krapus ir petražoles.
  5. Viską pagardinkite druska ir pipirais, sudėkite majonezą ir grietinę ir gerai išmaišykite.
  6. Paragaukite ar nieko netrūksta. Jei nenorite naudoti majonezo ir grietinės, galite pakeisti graikišku jogurtu. Skanaus! 💚
[the_ad_placement id=”h2-3-desktop”][the_ad_placement id=”h2-3-mobile”]


Parašykite komentarą