Pyragas su kondensuotu pienu ir ananasais

  • Paruošimas: 15 min
  • Gaminimas: 50 min
  • Porcijos: 8
Tai dar vienas nuostabus pyragas su kondensuotu pienu iš mano jau daugelio gamintų.

Šiais receptais jau dalinausi ir Jūs juos labai gerai įvertinote:
nekeptas želė pyragas “Mozaika” su kondensuotu pienu;
karamelinis krekerių pyragas su kondensuotu pienu;
nekeptas pyragas su kondensuotu pienu ir sausainiais;
keptas pyragas su maskarpone ir kondensuotu pienu;
greitas varškės pyragas su kondensuotu pienu ir sausainiais
kakavinis varškės pyragas su kondensuotu pienu;
varškės pyragas su maskarpone ir kondensuotu pienu;
trupininis varškės pyragas su kondensuotu pienu;
obuolių pyragas su kondensuotu pienu;

O šiandien nusprendžiau visiškai paprastą kondensuoto pieno pyragą pagardinti konservuotais ananasais. Nemeluosiu – eksperimentas labai pasiteisino. Gavosi be galo gardus desertas, kurį prie kavos puodelio labai greitai suvalgėme. Drąsiai imkite šį receptą ir Jūs. Nustebsite kaip skanu!

Receptui reikės:

  • miltų: 250 gramų
  • druskos: žiupsnelio
  • kepimo miltelių: 1 arbatinio šaukštelio
  • konservuotų ananasų: 1 nedidelės skardinės
  • minkšto sviesto: 125 gramų
  • kiaušinių: 3
  • vanilės ekstrakto: 2 arbatinių šaukštelių
  • saldinto kondensuoto pieno: 390 gramų (naudoju karamelės pavidale)

Paruošimas

  • Iš pradžių miltus sumaišyk su druska ir kepimo milteliais.
  • Tada kambario temperatūros sviestą išsuk iki purumo.
  • Po to po vieną įplak kiaušinius ir vanilės ekstraktą.
  • Konservuotus ananasus susmulkink gabaliukais, įplak kondensuotą pieną.
  • Tuomet visus šlapius produktus sumaišyk tarpusavyje, paskui įsuk miltų mišinį.
  • Po to tešlą supilk į paruoštą kekso kepimo formą ir dėk į orkaitę, įkaitintą iki 180 laipsnių temperatūros. Kepk maždaug 45-50 minučių.
  • Pjaustyk ir skanauk!

5 komentarai apie “Pyragas su kondensuotu pienu ir ananasais”

Average
5 Based On 5

Parašykite komentarą