Pyrageliai su bananais ir kokosu

Štai jau kelintą kartą kepu šiuos pyragelius, na tiksliau ‘scones’, kurie išties yra škotiskos kilmes duonelė valgoma su arbata ir uogiene. Tačiau aš įdejau cukraus ir man jie visai pyragėliai, nors nepasakyčiau, kad sausainiai, bet labai greitai ir paprastai paruošiami, ypač jei turite smulkintuvą, blenderį taip sakant.

Reikia:

  • 2 st miltų;
  • 4 v.š. cukraus;
  • 1 v.š. kepimo miltelių;
  • žiupsnelis druskos;
  • 1/2 st kokoso drožlių, plius šiek tiek apibarsymui;
  • 100 g kepinių margarino;
  • 2 nedidelių bananų.

Gaminam:

  1. Į smulkintuvą sudėti miltus, kokoso drožles, kepimo miltelius, druską, cukrų, gabalėliais pjaustytą margariną. Susmulkinti iki trupinių.
  2. Sudėti bananus ir susmulkinti, gaunasi vientisa masė.
  3. Tešlą sudėti ant kepimo popieriaus ir suformuoti stačiakampį, tada supjaustyti į 8 ar 16 dalių, na priklauso kokio dydžio norėsite. Aš pjausčiau į 16 trikampėlių. Apibarstyti kokoso drožlėm.
  4. Kepti 200C orkaitėje apie 20 min. Skanaus!
[the_ad_placement id=”h2-3-desktop”][the_ad_placement id=”h2-3-mobile”]


Parašykite komentarą